Vijesti

Svečana dodjela diploma studentima Visoke škole ITEP

210x77Na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo održana je 24. maja 2017. godine svečanost na kojoj su diplomcima trogodišnjih i četvorogodišnjih studija uručene diplome. Dodjela je protekla u prijatnom druženju bivših studenata sa predavačima i osobljem Visoke škole ITEP i na pravi način obilježila završetak studentskih dana. Više »

VAŽNO: Uputstvo za uplate

ITEPmalaNovaObavještavamo sve studente da se uplate na račun Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo vrše prema novim podacima koje možete vidjeti u nastavku. Više »

Dodjela diploma studentima ITEP visoke škole

ZajednickaMalaU petak, 15. januara 2016. godine u 16 časova, u prostorijama Visoke škole ITEP biće održana svečana dodjela diploma studentima koji su završili školovanje i diplomirali u prethodnom periodu.

Čestitamo diplomcima Visoke škole ITEP i želimo im mnogo uspjeha u daljem radu, karijeri i usavršavanju. Više »

Počeo je upis studenata za školsku 2015/16. godinu

upisVest_210x64Na osnovu člana 64. Zakona o visokom obrazovanju („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 73/10, 104/11, 84/12 i 108/13) i člana 30. Statuta, Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, Ulica Dositejeva br. 2, Trn-Laktaši raspisuje: KONKURS za upis u I godinu osnovnih akademskih studija, studijski program: POSLOVNA EKONOMIJA I PREDUZETNIŠTVO, osnovne trogodišnje studije – 180 ECTS bodova i četvorogodišnje studije… Više »

Svečana dodjela diploma

Dijana i Igor Prerad prvi su studenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo koji su stekli diplome visoke spreme nakon trogodišnjeg školovanja na ovoj visokoškolskoj ustanovi. Diplome su svečano uručene u prostorijama fakulteta od strane direktora Đokić dr Aleksandra. Tom činu prisustvovali su i uvaženi profesori Vujadin dr Radomir i Ivković dr Dragan, kao i… Više »

Sjajni rezultati: prvo mjesto za naše studente

Studenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo nakon uspješnog ispitnog roka nastavili su da nižu dobre uspjehe i pokazali kako studenti pored odličnih studijskih rezultata mogu biti uspješni i na ostalim poljima. Ostvarili su zapažene rezultate na Menadžerijadi, a zatim i prvo mjesto na turniru u malom fudbalu Borik, što su samo najnoviji uspjesi u nizu naših studenata.

Riječ studenata: Stanko Đukić

Razgovarali smo sa Stankom Đukićem, mladim vatrpolistom Vaterpolo kluba „Banja Luka“, koji je ujedno i student naše škole. Kako kaže, vaterpolo – kojim je počeo da se bavi prije četiri godine – sport je koji mu u potpunosti odgovara kao i vodena sredina. Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo odrabrao je jer se uz obrazovanje koje nudi otvaraju razne mogućnosti zaposlenja i uspjeha. Više »

Među najboljima na Menadžerijadi: Prvo mjesto u takmičenju „Elevator“

Studenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo osvojili su prvo mjesto u takmičenju „Elevator“ (kratka biznis prezentacija), na Menadžerijadi koja se kao i prošle godine održala u Uranopolisu, u Grčkoj. Menadžerijada je tradicionalno takmičenje fakulteta iz oblasti menadžmenta i ekonomije koje je ove godine okupilo oko 1000 studenata sa 20 fakulteta iz regiona. Više »

Uručeni indeksi stipendistima iz Laktaša

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo omogućila je besplatno školovanje za dva studenta sa područja opštine Laktaši – Ivanović Svjetlanu i Kretić Draganu, koje dolaze iz socijalno ugroženih porodica, po preporuci Centra za socijalni rad Laktaši. Načelnik opštine Laktaši pohvalio je društvenu odgovornost naše visokoškolske ustanove sa područja opštine Laktaši i podržao inicijativu da se socijalno-ugroženim studentima pomogne u studiranju. Više »

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »