Upis

Prijavite se na vrijeme ‒ Predupisni rok je otvoren po najnižim cijenama!

Upišite se odmah i studirajte za samo 1.800 KM

Samo za studente koji iskoriste pogodnosti ranog upisa, obezbijedili smo popust od čak 45%! To znači da je cijena studija snižena na 1.800 KM za plaćanje u cjelosti ili na 167 KM za plaćanje na 12 mjesečnih rata.

Puna cijena iznosi 3.300 KM godišnje, a ukoliko se upišete odmah uštedjećete čak 1.500 KM i dobiti školovanje po najsavremenijim svjetskim programima, softverski podržano učenje i niz pogodnosti za studiranje. Uz to, po završetku tri ili četiri godine studija po programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo steći ćete zvanje diplomiranog ekonomiste, odnosno diplomiranog inženjera računarstva i informatike nakon završenog četvorogodišnjih studija po programu Računarske i informacione tehnologije. Ukoliko se odlučite za studije po programu Računovodstvo i revizija steći ćete zvanje diplomiranog strukovnog ekonomiste za računovodstvo i reviziju.

Kakve kandidate tražimo?

Želimo da upisujemo kandidate koji uviđaju prednosti školovanja koje je okrenuto praksi i osposobljavanju za odlično plaćene poslove. Da bismo stvorili dinamičnu atmosferu prenosa novih vještina polaznicima od strane profesora, težimo raznolikosti osobina i talenata naših polaznika.

Prijavite_se

Koji je vaš prvi korak?

Ako razmišljate o upisu na Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo najbolje je da se najprije upoznate sa našim planom i programom kao i sa pogodnostima koje pružamo našim studentima. Detaljne informacije o programu nastave na ITEP visokoj školi možete pogledati na stranici Program.

Ovo je idealan trenutak za vaš pravi izbor!

Odluka o nastavku školovanja određuje vašu budućnost. Svakoj mladoj osobi je stalo do toga da zna da donosi pravu odluku, a u ovom slučaju to podrazumijeva izbor poziva koji će vam donijeti i duhovno i finansijsko ispunjenje. Nezavisno od vaše trenutne životne pozicije uvijek ste u mogućnosti da birate.

Postoji mnogo razloga zašto je Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo vaš pravi izbor, ali svako će pronaći svoj.

U vezi sa tim, najbolja osoba koja može da odredi da li ste trenutno spremni da postanete naš student ste Vi sami.

Znanja i vještine za uspješnu karijeru!

Školovanjem kod nas obezbijedićete sebi priliku za visokoplaćen posao u oblasti informacionih tehnologija i ekonomije. Izbor nastavnih predmeta koji se obrađuju prilagođen je svim potrebama digitalnog svijeta i modernog poslovanja i otvara vam put ka uspješnoj poslovnoj karijeri na nekoj od visokih pozicija u kompanijama ili na čelu unosnih projekata koje ćete sami pokrenuti.

Prijava

Popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj  link ili nas pozovite telefonom na broj 051/ 303-527. Posle Vaše prijave ćete porazgovarati  sa našim savjetnikom za upis u generaciju 2021/22. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumijemo Vaše talente, Vašu ambiciju i želju za napredovanjem. Savjetnik će Vam dati detalje o klasifikacinom ispitu, o mjestu i vremenu polaganja i o dokumentaciji koja je potrebna za upis.

Broj mjesta je ograničen

Da bismo održali najviši nivo kvaliteta nastave i mentorskog rada mi svake godine upisujemo ograničeni broj studenata. Provjerite da li ima slobodnih mjesta, iskoristite šansu i prijavite se odmah.

Predupisni rok za generaciju 2021/22. je otvoren, a cijene upisa se uskoro povećavaju!

Cijena studija je niža što prije se upišete. Na taj način nagrađujemo one kandidate koji pokazuju spremnost i odlučnost za izbor naše škole. Vaša ušteda može iznositi čak 1500 konvertibilnih maraka, ako se upišete danas:

Studijski program za poslovnu
ekonomiju i preduzetništvo
Za prijave do 31. 1. 2021. Puna cijena 12 rata
1800 KM 3300 KM 167 KM
Studijski program za
računarske i informacione tehnologije
Za prijave do 31. 1. 2021. Puna cijena 12 rata
1800 KM 3300 KM 167 KM
Studijski program za računovodstvo i reviziju
Za prijave do 31. 1. 2021. Puna cijena 12 rata
1800 KM 3300 KM 167 KM

Rezervišite svoje mjesto po najpovoljnijim uslovima:

Prijavite_se

Načini plaćanja školarine:

  • za avansnu uplatu cijelog iznosa odobrava se do 10% popusta,
  • za plaćanje na dvije rate odobrava se do 5% popusta,
  • na 12 rata u toku školske godine po cijeni uvećanoj za 10%.
  • Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite: 051/303-527.

Za upis je potrebno:

  • diploma srednje škole,
  • original svjedočanstava za sve razrede završene srednje škole,
  • izvod iz matične knjige rođenih,
  • fotokopiju lične karte (ne mora da bude ovjerena) i original na uvid,
  • dve fotografije formata 3,5 x 4,5 cm.