• Home
  • [:bs]Test[:en]test strana[:]

[:bs]Test[:en]test strana[:]

[:bs]Istraživanja tržišta pokazala su da na ovim prostorima trenutno nedostaje diplomiranih ekonomista specijalizovanih za oblasti računovodstvo i revizija. Ukoliko tragate za studijama koje će vas pripremiti upravo za ona zanimanja koja su deficitarna, onda ste na pravom mjestu.

Sticanjem diplome po završetku smjera Računovodstvo i revizija ispunićete sve preduslove da bez čekanja dođete do posla na kome ćete moći da primijenite sva svoja znanja i započnete svoju uspješnu karijeru.

Studijski program Računovodstvo i revizija obezbjeđuje sticanje širokog spektra kompetencija koje su društveno opravdane i korisne i koje podrazumijevaju konkretnu primjenu stečenih znanja u praksi. Namijenjen je obrazovanju računovođa i revizora za srednje i više finansijske funkcije u preduzećima. Zbog značajnog udjela ekonomskih obrazovnih sadržaja, uz ovakvo obrazovanje moći ćete uspješno da obavljate sve poslove za koje je potrebno znanje poslovne ekonomije.

Studije na ovom odsjeku garantuju visok kvalitet obrazo[:]

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »