• Home
  • Svečana dodjela diploma studentima Visoke škole ITEP

Svečana dodjela diploma studentima Visoke škole ITEP

Na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo održana je 24. maja 2017. godine svečanost na kojoj su diplomcima trogodišnjih i četvorogodišnjih studija uručene diplome.

700x350
Diplomci su istakli da su im saradnja i povjerenje koje su tokom školovanja izgradili sa predavačima mnogo značili u savladavanju gradiva. Takođe su istakli da će im stečeno znanje biti od velikog značaja u budućim karijerama.
Dodjela je protekla u prijatnom druženju bivših studenata sa predavačima i osobljem Visoke škole ITEP i na pravi način obilježila završetak studentskih dana.

Perspektivna budućnost za mlade diplomce

Irena MatićNaša studenkinja Irena Matić rekla nam je da je znanje koje je stekla tokom školovanja nešto najvrednije i da joj to niko ne može oduzeti.

– Zahvalila bih se upravi škole, kao i svim profesorima na trudu, strpljenju i upornosti da dođemo do uspjeha zajedno. Posebno bih istakla važnost praktične nastave. Znanje koje sam stekla prilikom studiranja mi je doprinijelo mnogo u praksi, te učinilo budućnost perspektivnijom – rekla je Irena.

Sa njom se složio i Sandro Dušanić, koji je bio impresioniran organizacijom škole.

– Studijski programi su organizovani po savremenim metodama i sa literaturom koja prati modernu ekonomiju. Profesori su teorijska znanja potkrepljivali konkretnim primjerima u praksi, što je učenje učinilo znatno lakšim. Diploma Visoke škole ITEP mi je omogućila da odmah po završetku studija pronađem posao u struci – naveo je Sandro.

Znanje stečeno na fakultetu primjenjivo u praksi

Biljana Ciganović1Biljana Ciganović je zahvaljujući visokom kvalitetu nastave i potpunoj posvećenosti profesora studentima već dvije godine zaposlena u preduzeću čiji rad veoma cijeni.

– Za mene stečeno znanje mora biti primjenljivo. Na fakultetu sam se pronašla i kao osoba koja teži podizanju nivoa kulturne svjesti u svojoj okolini, ali i kao neko ko će u budućnosti biti potpuno posvećen svom poslu – rekla je Biljana.
Visoka očekivanja poslije završenog školovanja na Visokoj školi ITEP ima i Jasna Jovanović.

– Očekujem da će mi znanje koje sam stekla na Visokoj školi ITEP omogućiti napredak u karijeri. Sa osobljem sam imala jako kvalitetan odnos kako po pitanju uslova studiranja, tako i po pitanju konsultacija i usvajanja znanja koja su mi bila potrebna. Organizacija je na visokom profesionalnom nivou – tvrdi Jasna.

Škola za napredovanje u poslu

Zoran Plavšić2Zahvaljujući praktičnim znanjima koja se u toku školovanja vrednuju jednako kao i teorijska, Zoran Plavšić tvrdi da su njegovi nadređeni već primijetili napredak u njegovom obavljanju posla.

Sa njim se slaže i Bojana Vujanić, koja očekuje da će joj diploma Visoke škole ITEP donijetiadekvatno radno mjesto u struci.

– Nadam se da ću završetkom obrazovanja na Visokoj školi ITEP ubrzo doći do radnog mjesta koje odgovara mojim kvalifikacijama, budući da su mnoge moje kolege već dobile adekvatna radna mjesta nakon završetkom školovanja – rekla je Bojana.

Uspjeh i napredovanje su ono što slijedi

I svi ostali diplomci prenijeli su nam svoje pozitivne utiske o Visokoj školi ITEP i obećali da će nam uskoro doći u posjetu sa, nadamo se, lijepim vijestima o svom profesionalnom životu.  Želimo im puno sreće i uspjeha u daljim karijerama. Znanje koje su stekli na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo nesumnjivo mnogo će im značiti da idu u korak sa savremenim ekonomskim trendovima.

Želimo im da svoje karijere razvijaju u smjeru u kom su oni to zacrtali, jer uspjeh i napredak su ono što naše diplomce tek čeka u profesionalnom životu.

Pogledajte fotografije sa dodjele diploma u galeriji na sajtu.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »