• Home
  • ŠTA DOBIJATE STUDIRANJEM NA VISOKOJ ŠKOLI ITEP?

ŠTA DOBIJATE STUDIRANJEM NA VISOKOJ ŠKOLI ITEP?

Znanja i vještine, stručnost i resursi, primjenjiva i praktična znanja, koja možete odmah i naplatiti. Postoji mnogo razloga zbog kojih je školovanje na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo odličan izbor za osobu koja se nalazi u Vašoj poziciji.

POSVEĆENOST OBRAZOVANJU

ApplestudentiNa Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo dobijate poslovne vještine koje možete primjeniti i naplatiti odmah.

Tim od preko dvadeset profesora na našoj Visokoj školi se sastoji od direktora preduzeća, eksperata u svojim oblastima, specijalista koji iza sebe imaju postignute poslovne uspjehe, zarađene profite. Samo jedna grupa stručnjaka na Visokoj školi ima više od 20 hiljada konsultantskih sati rada na povećanju profitabilnosti poznatih kompanija.

To Vam pominjemo zato što se školovanje na Visokoj školi zasniva na realnoj upotrebi poslovnih vještina.

SOFTVERSKO PODRŽANO UČENJE

Prva smo institucija u regionu koja je razvila platformu za podršku učenju (sistem za kreiranje online kurseva i distribuciju znanja putem interneta), koja primenjuje Computer Based Education (kompjuterski podržano učenje) i Web Based Training (obuka putem Interneta), odnosno e-learning – izvodjenje učenja elektronskim putem zasnovano na korišćenju savremene računarske i komunikacione tehnologije. Cjelokupni program nastave prebacili smo u elektronsku formu, obogatili multimedijom, implementirali interaktivnost i u potpunosti primjenili sve koncepte e-learninga, čime je studentima Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo omogućena podrška učenju na najefikasniji način. Više »

NAJSAVREMENIJA MOBILNA APLIKACIJA

Besplatna Android i iOS aplikacija Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo omogućava Vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način softverski podržanog učenja – preko Vašeg telefona ili tablet uređaja. Bilo da ste u prevozu, kafiću, u parku, ili na ulici, sada kod sebe imate moćan alat koji će Vam omogućiti maksimalnu slobodu u učenju. Upravljajte kursevima, pristupite nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzmite materijale za učenje, uključite se uživo u predavanja, rješavajte testove i organizujte svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

STUDENTSKI PORTAL

Putem Studentskog portala preuzimate održana predavanja i vježbe i potrebne nastavne materijale koji su u vezi sa održanim časovima. Preko ovog portala takođe pratite svoje razultate na kolokvijima, testovima provjere znanja, kao i konačne rezultate ispita, sa poenima stečenim u pojedinim predispitnim aktivnostima i ukupnim rezultatima pojedinih predmeta. Svaku važnu informaciju vezanu za vaše studije dobićete na studentski mejl. Sistem automatskog obavještavanja generiše automatski iz informacionog sistema obavještenje na Vaš mejl: datum otključavanja online materijala, početak ispitnog roka, datume prijave ispita, datum polaganja ispita, itd. Sve dobijate istog trenutka na mejl. Više »

DOBIJATE PRISTUP RESURSIMA ZA NAPREDOVANJE U KARIJERI

Ne želimo da Vam samo predamo vještine i znanja.

Naš cilj je da dobro zaradite. To je najbolji način da uživate u primjeni onoga što znate i možete. Slast parčeta provizije kada zaključite veliki posao, autoritet dobijen otvaranjem kanala prodaje i navale novih klijenata i kupaca, davanje pravog savjeta ljudima sa kojima radite najjača je kada znate da uspjesi koje postižete nisu rezultat srećnih okolnosti.

Odnosno, kada znate da imate kontrolu nad poslovnim pobjedama koje nižete.

Da bismo Vam u tome pomogli, školovanjem na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo dobijate pristup našim profesionalnim resursima.

Od kontinuirane obuke u vještinama predstavljanja, pregovaranja i liderstva, preko analize realnih projekata na kojima radimo radi sticanja osećaja za nijanse u poslovnim procesima, pa sve do korišćenja naših privrednih kanala za dolazak do preduzeća sa kojima biste uživali da radite ili sarađujete, bićete dobro opremljeni za nastavak karijere.

PREDAVAČI, STRUČNJACI I KONSULTANTI – SPREMNI DA PODIJELE ZNANJE SA VAMA

studentidositej2Naš tim se sastoji od direktora preduzeća, eksperata u svojim oblastima, specijalista koji iza sebe imaju postignute poslovne uspjehe, zarađene profite. Kao primjer, grupa stručnjaka iz Visoke škole ima preko 20 hiljada konsultantskih sati rada na povećanju profitabilnosti poznatih kompanija.

Među profesorima se nalaze doktori nauka i magistri, čiju kompetentnost potvrđuje značajan broj objavljenih naučnih i stručnih radova. Ovo dokazano i profitabilno iskustvo dijelimo sa Vama. Ako pogledate početke karijere mnogih uspješnih profesionalaca, vidjećete da su najčešće imali privilegiju da uče od ljudi koji su već uspješni u istoj oblasti. Više »

VJERUJEMO DA POSTAVLJAMO PRAVO PITANJE

Imamo pitanje koje koristimo za izbor predavača i stručnjaka, kreiranje plana i programa. To pitanje je: „Šta je potrebno da uradimo kako bi studenti ostvarili najveću profesionalnu korist studiranjem na Visokoj školi ITEP?“

Primetili smo da nam ovo jednostavno pitanje otklanja razne nedoumice, dileme. Utiče na način vođenja predavanja i rada sa polaznicima, takođe.

Na primjer, ni najbolji program neće biti dobro prihvaćen ako je profesor dosadan. Zato profesori na našoj Visokoj školi, osim uspješnog iskustva u svojim oblastima, koriste moderne načine predavanja i rada sa polaznicima. Svjesni smo da kada učenje nije zabavno i uzbudljivo, znanje se teško stiče.

Ili, ako pogledamo plan i program nastave, prioritet na osnovu koga određujemo predmete za savlađivanje je da moraju biti praktično upotrebljivi, naplativi. Poslovnih vještina ima mnogo, ali nisu sve podjednako značajne.

BIZNIS PLAN + ZNANJE KAKO DA GA NAPRAVITE 

Tokom školovanja na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo radićete na razvoju svog biznis plana, na osnovu ideje koju ste zamislili i postavili. Ukoliko poželite da se odmah po završetku studiranja ili bilo kada tokom života otisnete u preduzetničke vode i pokrenete sopstveni posao, sada možete sve preduslove da steknete na vrijeme.

Osim što ćete steći korisna teorijska znanja o tome kako se radi biznis plan, sve vrijeme ćete imati potpunu podršku, u vidu uputstava i savjeta mentora uz čiju pomoć ćete razvijati svoj biznis plan.

Na taj način ćete, na kraju školovanja imati kompletno razrađen biznis plan sa kojim možete da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje.

STRUČNI SEMINARI DA POSTANETE NAJBOLJI KANDIDAT ZA POSAO 

ccd2U okviru Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo postoji Centar za razvoj karijere, koji vam pomaže da donosite najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. On vam omogućava da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima, unaprijedite svoju biografiju i usavršavate se. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savjetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja. Više »

RADNO ISKUSTVO ODMAH PO ZAVRŠETKU STUDIRANJA

LAP300x100Danas svaki poslodavac od kandidata na konkursu za posao, pored stručnih znanja, zahtjeva i prethodno radno iskustvo. Sa druge strane, ispostavlja se da je za većinu upravo to najveći problem. Mnogi završavaju sa edukacijom bez dana praktičnog rada. Mi smo mislili i na to. Želimo da naši polaznici, odmah po završetku Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo , bez problema mogu da se zaposle, izgrade uspješnu karijeru i dobro zarađuju.

Kako biste što prije stekli neophodno radno iskustvo, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu. U okviru ovog programa, imate priliku da 3 mjeseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije i tako steknete dragocjeno iskustvo, praktična znanja i tražene vještine. Više »

PAKET VJEŠTINA ZA VAŠU SAVRŠENU KARIJERU  – PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM 

PDP-logo__U okviru Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, osim stručnih znanja, dobićete i poseban paket vještina koje će vam koristiti u svakom poslu i koje su najznačajnije za uspjeh u karijeri, Personal Development Program (PDP). Između ostalog, u njih spadaju motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, sampouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i druge. To su takozvane transverzalne ili dodatne vještine. Više »

RESURSI ZA RAZVOJ SOPSTVENOG BIZNISA

biznis-inkubatorUkoliko ne želite da radite za druge, već za sebe, a imate sklonosti ka preduzetništvu, dobru biznis ideju i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, ustupićemo vam potrebne resurse. Pomoći ćemo vam da realizujete svoje originalne biznis ideje. I tako spriječiti da vaša ideja postane samo jedna od mnogih koje nikada nisu realizovane.

Pokrenuli smo projekat LINK Business Incubator, pod nazivom „Business Leadership for Digital Economy”, u okviru koga polaznici sa najboljim preduzetničkim idejama mogu da dobiju potrebne resurse, znanja i savjete kojim će ih ostvariti i pokrenuti sopstveni biznis. Više »

PRETPLATA NA LINKEDUTV

Želimo da vam studiranje na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo bude što zanimljivije. Što praktičnije. I što korisnije.

linkTVStudenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo dobijaju besplatan pristup na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. Na taj način, uz studiranje na Visokoj školi ITEP, potpuno besplatno, dobijate i bogate sadržaje ove online televizije.

U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete naučiti i mnogo korisnih stvari. Na primjer, ovde ćete, kroz kratke i interesantne videe saznati kako posluju najuspješnije kompanije, koje su strategije najdelotvornije u marketingu ili šta najviše motiviše zaposlene. Više »

DOBIJATE PAKET IT KURSEVA POTPUNO BESPLATNO

Za još veće sticanje znanja i vještina, samo za studente Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo obezbijedili smo dodatni paket IT kurseva. Na taj način, ukoliko želite, dobićete još praktičnog znanja koje će vam omogućiti da odmah primjenite i naplatite svoje znanje.

U okviru kurseva moći ćete mnogo više da saznate o brojnim interesantnim stvarima iz IT oblasti, a nikad niste imali priliku za to. Sada imate! Samo za vas obezbijedili smo razne kurseve iz Photoshopa, osnova html-a, crtanja, izrade web sajtova, vještina dizajna i još mnogo toga.

BESPLATNA ONLINE OBUKA IZ MATEMATIKE

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo konstantno se trudi da studentima obezbijedi najbolje uslove studiranja i jednake šanse za uspjeh, bez obzira na srednju školu koju su završili i stečeno znanje.

S obzirom da je matematika jedan od najvažnijih predmeta na oba studijska programa ITEP visoke škole, brucošima je obezbijeđen besplatan pristup usluzi OKmatematika. Na ovaj način imaćete priliku da na jednostavan i zanimljiv način obnovite srednjoškolsko znanje iz ovog predmeta, kako bi se što efikasnije pripremili za sve što vas očekuje tokom studija. Više »

LIVE STREAM PREDAVANJA

ITEP_lsStudenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo tokom studija na raspolaganju imaju brojne dodatne pogodnosti koje postoje kako bi unaprijedile cjelokupan sistem nastave i omogućile što temeljnije sticanje najtraženijih znanja i vještina.

Praćenje nastave preko interneta, putem Live streama, spada u jednu od pomenutih pogodnosti koje su u svakom trenutku dostupne studentima ITEP visoke škole. Na platformi za softverski podržano učenje, u odjeljku Live Class, pronaći ćete linkove sa jasno označenim terminima za praćenje predavanja u narednom periodu. Više »

198 SOFTVERSKIH PROIZVODA KOMPANIJE MICROSOFT

Microsoft DreamSpark je specijalni partnerski program namenjen profesorima i studentima koji im omogućava podršku tehničkom obrazovanju pružajući pristup softverima za učenje, nastavne i istraživačke svrhe.

Zahvaljujući tome, svim studentima, počevši od generacije 2017/18 preko DreamSpark Web portala ITEP visoke škole, biće na raspolaganju 198 softverskih proizvoda kompanije Microsoft, među kojima i Microsoft Visual Studio, Microsoft Windows i mnogi drugi koje možete videti u nastavku.  Više »

BOGATA BIBLIOTEKA

Za savremeno obrazovanje je neophodno da ste u stalnom dodiru sa najnovijom literaturom, stručnim časopisima i elektronskim izdanjima. Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo brine i o toj potrebi svojih polaznika.

Svi studenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, koji pohađaju nastavu na tradicionalan način, dobijaju besplatnu literaturu ili predavanja na disku za izabrani program studiranja. Pored toga, Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo svojim studentima nudi i bogatu biblioteku savremenih izdanja koja vam je dostupna. Više »

PREKO 700 HILJADA NAJBOLJIH NASLOVA NA KLIK – ONLINE BIBLIOTEKA EBOOK CENTRAL

Studenti najpoznatijih svjetskih univerziteta koriste bogatu Ebook Central bazu kao redovnu podršku učenju. Sada to možete i vi. Nedovoljna dostupnost relevantne literature i mali broj prevoda sprečavaju stalni napredak svakog domaćeg IT inženjera. Onlajn biblioteka Ebook Central je probrana baza tekstova na engleskom jeziku, jedan od najrasprostranjenijih akademskih servisa poznate kompanije ProQuest, ćerke kopanije Cambridge Information Group. Više »

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »