• Home
  • Specijalna ponuda za polaznike iz BiH: Od ITAcademy sertifikata do diplomiranog stručnjaka

Specijalna ponuda za polaznike iz BiH: Od ITAcademy sertifikata do diplomiranog stručnjaka

logoITAVisoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo – ITEP postala je dio velike, internacionalne, edukativne porodice ITAcademy. Zato svi polaznici ITAcademy, kao nagradu za svoju lojalnost, dobijaju studije u novoj obrazovnoj ustanovi po povlašćenim cijenama i specijalnim uslovima.

Svi polaznici koji žele da nakon završenog školovanja i stečenog sertifikata ITAcademy nastave svoje obrazovanje po posebnim uslovima, mogu da steknu zvaničnu i priznatu diplomu.

Za vas, kao polaznike ITAcademy, samo do 5. septembra važi i specijalni popust za upis i na trogodišnje i na četvorogodišnje studije.

Iskoristite ponudu, jer ste polovinu školovanja već otplatili! Prijavite se!

 

Prijavite_se

Šta vam nudi Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo?

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo studentima nudi najnovija naučna i stručna znanja, kao i profesionalno usavršavanje iz 6 različitih oblasti:

Znanja i vještine za uspješnu karijeru!

Školovanje u Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo je školovanje za visokoplaćene poslovne pozicije. Izbor nastavnih predmeta, koji se obrađuju, prilagođen je potrebama modernog svijeta poslovanja i otvara vam put ka uspješnoj poslovnoj karijeri na nekoj od visokih pozicija u kompanijama ili na čelu unosnih projekata koje ćete sami pokrenuti.

Softverski podržane studije

Uz sve to, čak i ukoliko ne živite blizu nekog od centara Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, ne morate brinuti kako ćete pohađati školu.

Slika-za-mail700

Možete pratiti nastavu i ispunjavati svoje obaveze pomoću sistema za softverski podržano studiranje. Ova platforma se koristi kao softverska podrška učenju i dodatni resurs za pristup materijalima za učenje.

Pristup platformi za podršku učenju studentima je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji. Sami određujete vrijeme kada želite pristupati sistemu i učiti u skladu sa svojim obavezama i aktivnostima.

Oslobođeni ste prijemnog ispita

Da bismo održali najviši nivo kvaliteta nastave i mentorskog rada, svake godine organizujemo prijemni ispit za upis studenata.

Međutim, kvalitet znanja i vještine koje ste stekli na ITAcademy predstavljaju siguran dokaz vaše stručnosti i omogućavaju vam pogodnost automatskog upisa, bez polaganja prijemnog ispita.

Zvanične diplome priznate u Bosni i Hercegovini, Srbiji i inostranstvu

Važno je da znate da su, zbog posebnog sporazuma o priznanju dokumenata u obrazovanju, diplome Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo zvanično priznate i u Republici Srpskoj i u Srbiji, bez potrebe za nostrifikacijom.

Akreditacija koju je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske izdalo Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo svjedoči o visokom kvalitetu naših nastavnika i saradnika, nastavnog procesa, prostora i ostalih kapaciteta.

Školujemo najtraženije stručnjake u oblasti biznisa po usvojenim studijskim programima za osnovne trogodišnje i četvorogodišnje studije, nakon kojih stičete zvanja ekonomiste (180 ECTS bodova), tj. diplomiranog ekonomiste (240 ECTS bodova).

Takođe, dobijate diplomu već po završetku treće godine studija, bez obzira da li ćete odlučiti da nastavite školovanje i na četvrtoj godini ili ne. Ukoliko se ipak opredijelite da se usavršavate i na četvrtoj godini studija, steći ćete još jednu diplomu za četvorogodišnji program.

Sve što ste platili na ITAcademy oduzima vam se od školarine

Polaznici ITAcademy koji se odluče za upis do 5. septembra, umjesto pune cijene školovanja na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo od 1.650 evra, plaćaju više nego upola nižu školarinu.

Svoj popust možete izračunati tako što ćete iznos školarine koju ste platili prilikom upisa na ITAcademy podijeliti na 4 godine studija i odbiti od već snižene cijene na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo.

Šta treba da uradite?

Da biste ostvarili sve pogodnosti ove specijalne akcije, potrebno je da do 5. septembra popunite prijavu ili nas pozovite telefonom na broj +387 (51) 303 527.

Prijavite_se

Nakon toga, pozvaće vas savjetnik iz studentske službe Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, sa kojim ćete se dogovoriti o detaljima upisa. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumijemo Vaše talente, Vašu ambiciju i želju za napredovanjem.

Ovo je idealan trenutak za vaš pravi izbor!

Odluka o nastavku školovanja određuje vašu budućnost. Svakoj mladoj osobi je stalo do toga da zna da donosi pravu odluku, a u ovom slučaju to podrazumijeva izbor poziva koji će vam donijeti i duhovno i finansijsko ispunjenje. Nezavisno od vaše trenutne životne pozicije, uvijek ste u mogućnosti da birate. Postoji mnogo razloga zašto je Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo vaš pravi izbor, a svako će pronaći svoj.

U vezi sa tim, najbolja osoba koja može da odredi da li ste trenutno spremni da postanete naš student ste Vi sami.

Broj mjesta je ograničen

Da bismo održali najviši nivo kvaliteta nastave i mentorskog rada, svake godine upisujemo ograničeni broj studenata. Provjerite da li ima slobodnih mjesta, iskoristite šansu i prijavite se odmah.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Prijavite se do 5. septembra 2015.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »