• Home
  • Riječ direktora

Riječ direktora

U ovom trenutku vi se nalazite pred veoma važnim izborom, možda i najvažnijim u životu. Izbor pravca vašeg studiranja određuje i dalji tok vašeg života, a jedino pravim odabirom buduće škole sebi obezbeđujete siguran posao u budućnosti, visoka primanja i standard koji priželjkujete. Ukoliko ste donijeli odluku, imate ambiciju i želju da studirate ozbiljnu i složenu disciplinu — poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, naša je obaveza da uložimo sav svoj napor da vam u tom poslu pomognemo.

Mi smo škola koja će vas naučiti korisnom, upotrebljivom, isplativom i elitnom zanatu. Postaćete diplomirani ekonomista. I to će biti tek prvi stepenik u vašoj karijeri. Čekaju vas položaji menadžera, vođa razvojnih timova, stručnjaka za razvoj poslovanja, položaji preduzetnika, eksperata za primjenu informacionih tehnologija u svim oblastima poslovanja. Sjajna je budućnost pred vama.

Imaćete, a to kažem u ime profesorskog kolegijuma, u ime saradnika, svih zaposlenih i u svoje lično ime, svu našu podršku, pomoć i pažnju kako bi vaše studije bile najbolje moguće. Ali – uvek postoji ali – to što mi uradimo za vas nije dovoljno. To je tek pola posla, polovina jednačine.

Druga polovina je ono što samo vi možete da date: vaša predanost, ozbiljnost, želja, sati učenja, pročitane knjige, ispisane stranice, međusobni produktivni i kritički razgovori, odricanje. Vaše rano ustajanje, vaše noći nad računarom, jednom riječju vaša posvećenost i vaš rad. Jer, ja ću prema vama uvijek biti otvoren i iskren, bez toga nećete ostvariti karijeru koja sada kao obećanje stoji pred vama.

U ovoj školi vjerujemo u istinu i vjerujemo u znanje. Citiraću jedan dio manifesta Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, dokumenta koji sažeto definiše vrijednosti koje nas vode: „Ako je znanje informacija na djelu, onda našim studentima želimo da pružimo radost saznanja. Radost rada i stvaranja”. Mi znamo da su ove riječi gotovo iščezle iz rječnika. Želimo da pomognemo da one ponovo nađu svoj smisao. Vjerujem u vas. Siguran sam da imate rješenost da osvojite sve nepoznate teritorije i usvojite sva znanja koja možemo da vam pružimo. Zato Vas pozivam da postanete student Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

Očekujemo vas,

Prof. dr Valentin Kuleto

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPIS Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

PREDUPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2020/21!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 303-527