Regulativa

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo poseduje sve neophodne dozvole za rad izdate od nadležnih institucija.

U to se možete i sami uveriti:

Dozvole za radDozvola za rad odjeljenja van sjedišta-1Dozvola za izvođenje studijskog programa Rač. i revizija-1

Certifikati

Pravila studiranja

pravila studiranja

Prosvjetna inspekcija

U okviru svojih ovlaštenja Prosvjetna inspekcija vrši redovne i vanredne inspekcijske kontrole. Svaka od prethodnih kontrola je pokazala da Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo obavlja svoju djelatnost na potpuno zakonit način, u skladu sa važećim propisima koji regulišu oblast visokog obrazovanja u Republici Srpskoj.

Posljednja inspekcijska kontrola je obavljena 10. 6. 2021. godine i tom prilikom je još jednom utvrđeno da ne postoje nepravilnosti u obavljanju djelatnosti visokog obrazovanja na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

Inspekcija rada

Redovne kontrole Inspekcije rada su obavljene 19. 10. 2015. i 3. 10. 2016. godine.

Prilikom tih kontrola utvrđeno je da Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, u pogledu regulisanja prava i obaveza zaposlenih, postupa u skladu sa zakonskim i drugim opštim i pojedinačnim pravnim aktima koji regulišu pitanje radnih odnosa u Republici Srpskoj.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »