Programi

TROGODIŠNJE I ČETVOROGODIŠNJE STUDIJE ZA TRAŽENA ZANIMANJA

Nastava na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo odvija se u vidu trogodišnjeg i četvorogodišnjeg programa studija.

Prije nego što se odlučite o programu studija koji ćete upisati željeli bismo da znate da vam obje varijante studija donose cijenjenu diplomu. Nakon završenih četvorogodišnjih studija na programu Računarske i informacione tehnologije studenti stiču zvanje Diplomiranog inženjera računarstva i informatike sa 240 ECTS bodova.

Oni koji se odluče za studiranje na programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo prvu diplomu dobijaju već po završetku treće godine, i stiču zvanje Diplomiranog ekonomiste sa 180 ECTS bodova. Ova diploma ima svoju vrijednost bez obzira da li će student uspješno završiti i četvrtu godinu studija i dobiti zvanje Diplomiranog ekonomiste sa 240 ECTS bodova.

Treći studijski program Računovodstvo i revizija omogućava vam da posle tri godine steknete zvanje Diplomiranog strukovnog ekonomiste za računovodstvo i reviziju sa 180 ECTS bodova.

Saznajte više o programima studija:

Računarske i informacione tehnologije »

Poslovna ekonomija i preduzetništvo – trogodišnji studij »

Poslovna ekonomija i preduzetništvo – četvorogodišnji studij »

Računovodstvo i revizija »

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »