• Home
  • Pristup kursu online matematike – OKmatematika

Pristup kursu online matematike – OKmatematika

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo omogućiće vam da ostvarite svoje želje i postanete uspješni stručnjaci u oblasti koju ste izabrali. Bez obzira na to da li ste se opredijelili da karijeru gradite u IT sektoru ili sebe vidite u oblasti ekonomije, odlična znanja iz matematike su vam neophodna da biste što efikasnije došli do cilja.

Ne brinite, matematika vam neće više zadavati nikakve probleme. Obezbijedili smo za vas dostupno, lako i efikasno učenje ove vrlo važne nauke. Savladaćete je vrlo brzo!

Slika_1 (6)

Online kurs matematike na vašoj platformi

Svim studentima prve godine ITEP visoke škole, od generacije 2017/18, omogućen je pristup kursu online matematike – OKmatematika na platformi za softverski podržano učenje.

Očekuje vas gradivo strukturirano na pristupačan, postepen i moderan način. Zbirke zadataka, skripta, video-lekcije, testovi dostupni su sa bilo kog uređaja. Obnovićete i savladati gradivo koje ste možda propustili tokom srednje škole. I sve to potpuno besplatno na vašoj platformi!

OKmatematika je inovativno pedagoško i tehnološko rješenje, koje pomaže studentima da nauče, razumiju i savladaju matematiku. Ovo je još jedan zanimljiv način učenja matematike kroz interaktivni sadržaj, u čijem osmišljavanju i realizaciji su učestvovali vaši profesori.

Interaktivna znanja na OKmatematici

Bez matematike ne bi bilo moguće profesionalno se angažovati u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomije, i zato je važno da svi studenti ITEP visoke škole odlično poznaju gradivo ovog predmeta.

Na platformi online matematike pripremili smo vam materijale koji su specijalno kreirani za vas kako biste na što lakši i zanimljiviji način savladali matematiku. Gradivo za fakultet koje je uglavnom bazirano na srednjoškolskoj matematici sastavljeno je od video-zadataka, sažetaka lekcija, online testova, sve je pripremljeno kako biste brzo i lako savladali i naučili matematiku!

Cilj OKmatematike je ne samo da imate što bolju ocjenu na ispitu nego i da steknete najbolja znanja iz matematike i postanete odličan IT inženjer ili ekspert iz oblasti ekonomije.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »