Postani IT inženjer na ITEP-u
uz BESPLATNU specijalizaciju na ITAcademy

Izbor studija spada među najvažnije životne odluke, prije svega, jer će u velikoj mjeri uticati na kvalitet vašeg života u budućnosti.

Upravo iz tog razloga, želimo da vam predstavimo jedinstvenu priliku za vas – opredijelite se za najperspektivniju oblast današnjice, do 20. septembra upišite smjer Računarske i informacione tehnologije na ITEP-u i besplatno dobijate IT specijalizaciju na ITAcademy u vrijednosti od čak 2.000€.

Najsavremenije studije za visoko plaćene IT inženjere

Studije na odsjeku Računarske i informacione tehnologije pripremaju vas za siguran i odlično plaćen posao u IT sektoru.

Kombinacija modernih programerskih vještina i zvanja diplomiranog IT inženjera koje stičete nakon studija na ITEP visokoj školi omogućiće vam da ostvarite uspješnu karijeru na najprofitabilnijim pozicijama u oblasti informacionih tehnologija.

Uz to, besplatna jednogodišnja specijalizacija koju dobijate na ITAcademy u okviru ove akcije donijeće vam mogućnost da steknete neki od prestižnih međunarodnih certifikata i tako se dodatno izdvojite od konkurencije.

Školovanje koje garantuje sigurnu budućnost

U okviru školovanja na odsjeku Računarske i informacione tehnologije na ITEP visokoj školi možete izabrati profil za stručno usavršavanje koji najviše odgovara vašim interesovanjima i tako se specijalizovati za najtraženija zanimanja u oblasti informacionih tehnologija.

Smijer Računarske i informacione tehnologije

Računarski dizajn

Kreativnost je moguće odlično naplatiti ako uz odgovarajuće obrazovanje ovu karakteristiku prilagodite potrebama 21. vijeka.

Informacione tehnologije

Savladajte principe softverskog inženjerstva i postanite visokoobrazovani stručnjak u sektoru koji se najbrže razvija.

Računarske nauke

Ukoliko ste oduvijek željeli da postanete ekspert računarskih nauka, ovo je prava oblast za vaše profesionalno usavršavanje.

+
Besplatna IT specijalizacija na ITAcademy

Jednogodišnji specijalistički programi na ITAcademy su vaš najbolji sljedeći korak nakon studija na ITEP-u. ITAcademy je ovlašćena od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom jednogodišnjem programu za najnovije računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i certifikate svjetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Cambridge, Microsoft, Zend, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, MikroTik, Oracle, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, IQN, CIM. Ukupno, obezbijeđeno vam je preko 30 ekspertskih IT zvanja.

  • Device Content Image
  • Device Content Image
  • Device Content Image

Učite kada god i odakle god želite!

Znanje na dodir. Najsavremenija mobilna aplikacija ITEP visoke škole.

Da li znate da možete u potpunosti da promijenite način na koji učite? Nova znanja mogu se usvajati još brže i lakše. Iskusite nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima!

Knjige i učionice vam više nisu neophodne! Kreirali smo alat za edukaciju podržanu najsavremenijim tehnologijama – aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

download app download app

Najsavremeniji uslovi studiranja

Do modernog obrazovanja koje se traži u 21. vijeku moguće je stići jedino uz najsavremenije uslove studija, čiji je cilj da omoguće efikasnost svakog studenta. ITEP visoka škola je za svoje studente obezbijedila brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da sa bilo kog mjesta usvajate nove vještine i pripremite se za ono što vas čeka tokom karijere.

Učionice opremljene po svjetskim standardima

Tokom studija na ITEP visokoj školi imaćete mogućnost da se usavršavate uz računare posljednje generacije, prisustvujete predavanjima i vježbama u najmodernijim učionicama i koristite drugu prateću opremu koja će vam olakšati učenje.

Studentski portal – za sve potrebne informacije na jednom mjestu

Zahvaljujući Studentskom portalu ITEP visoke škole, moći ćete u svakom trenutku preko interneta da saznate sve što vas zanima u vezi sa vašim studijama. Putem studentskog portala možete pristupati kalendaru nastave i rasporedu časova, online biblioteci, prijavljivati ispite, informisati se o njihovim rezultatima i još mnogo toga.

Pratite predavanja bilo kad i bilo gdje preko DL platforme

ITEP visoka škola razvila je specijalizovanu platformu za softverski podržano učenje koja vam omogućava da pratite live stream predavanja, komunicirate sa profesorima i kolegama ili preuzimate nastavne materijale u elektronskoj formi.

Pomoć prilikom zapošljavanja

Saradnja Centra za razvoj karijere i ITEP visoke škole omogućava vam kompletnu pripremu za izlazak na tržište već tokom školovanja. To znači da ćete se kroz studije povezati sa poslodavcima, redovno dobijati obavještenja o konkursima koji odgovaraju vašem obrazovnom profilu i tako biti korak bliže željenom poslu u odnosu na konkurenciju.

Šta kažu naši studenti

Sadašnji i bivši studenti ITEP visoke škole otkrivaju vam najveće benefite školovanja na ovoj visokoobrazovanoj ustanovi.

Prijavite se do 20. septembra i iskoristite posebne pogodnosti upisa

Iskoristite veliku akciju koja vam omogućava besplatno školovanje na ITAcademy po završetku studija. Upišite ITEP visoku školu do 20. septembra i steknite obrazovanje koje će vas pripremiti za najtraženija IT zanimanja današnjice.

Za prijave do 20.9.2019.* Puna cijena: ITEP + ITAcademy 12 rata
2.000 KM 3.300 + 4.000 KM 183 KM

Ne gubite vrijeme, napravite svoj najvažniji korak ka uspješnoj budućnosti.

Otvori pop-up