Postani diplomirani ekonomista ili računovođa
sa BESPLATNOM specijalizacijom na BusinessAcademy i međunarodno priznatim certifikatom

Najvažnija životna odluka ne mora istovremeno da bude i najteža koju ćete doneti. Posebno ako vam ta odluka donosi dvostruki profit. Izaberite studije koje će vam doneti priliku za odlično plaćen posao, kao i poklon u vrijednosti i do 2.500 €.

Upišite smjer Računovodstvo i revizija ili Poslovna ekomonija i preduzetništvo do 15. septembra i pruža vam se mogućnost da potpuno besplatno specijalizujete svoja znanja na BusinessAcademy po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite.

Studije koje vam pružaju širok spektar mogućnosti

Računovodstvo i revizija i Poslovna ekonomija i preduzetništvo fokusirani su na sticanje primjenljivih i odlično plaćenih vještina u oblasti savremenog poslovanja. Izaberite neki od ova dva programa i započnite najsavremenije studije.

Studijski program Računovodstvo i revizija omogućava vam usvajanje opštih kompetencija koje se temelje na cjelovitom poslovnom i ekonomskom obrazovanju. Uspješnim završetkom ovog studijskog programa pripremićete se za aktivno i uspješno priključivanje tržištu rada.

Diplomirani ekonomisti i eksperti za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo neophodni su svakoj kompaniji bez obzira na njenu djelatnost. Vještine i znanja koja usvojite na ovom programu pružiće vam širok spektar mogućnosti i priliku da pronađete odlično plaćen posao u različitim oblastima.

Uz to, besplatna jednogodišnja specijalizacija koju dobijate na BusinessAcademy u okviru ove akcije donijeće vam mogućnost da steknete neki od prestižnih međunarodnih certifikata koji će vas preporučiti za najviše pozicije u okviru jedne kompanije.

Izaberite odsjek koji će odrediti pravac vašeg uspjeha

Studirajte Računovodstvo i reviziju ili Poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i steknite znanja koja će vam omogućiti da ne čekate na posao.

Smjer Računovodstvo i revizija

Ukoliko se odlučite za smjer Računovodstvo i revizija, nakon trogodišnjih studija imaćete diplomu strukovnog ekonomiste za računovodstvo i reviziju sa 180 ECTS.

Računovodstvo i revizija

Ovaj studijski program obezbjeđuje sticanje širokog spektra kompetencija koje podrazumijevaju konkretnu primjenu stečenih znanja u praksi. Po završetku ovog smjera ispunićete sve preduslove da bez čekanja dođete do posla.

Smjer Poslovna ekonomija i preduzetništvo

U okviru školovanja na smjeru Poslovna ekonomija i preduzetništvo možete se opredijeliti za trogodišnje ili četvorogodišnje studije, nakon čega stičete zvanje diplomiranog ekonomiste sa 180 ECTS, odnosno 240 ECTS bodova. Uz to, na ovom programu možete da izaberete jedan od tri odsjeka na kome ćete specijalizovati i dodatno usavršiti svoja znanja.

Javna uprava

Zaposlite se u državnoj upravi ili uspješno poslujte sa javnim preduzećima. Steknite obrazovanje uz koje ćete napredovati i uvećati svoju zaradu.

Menadžment

Za lidere i one koji to žele postati. Za osobe koje žele da organizuju i vode timove u najuspješnijim kompanijama ili upravljaju i realizuju profitabilne poslovne projekte.

Finansijski menadžment i bankarstvo

Ako ste analitična i odlučna osoba, usvojite znanja koja će vam omogućiti da radite u finansijskom sektoru i upravljate novčanim tokovima kompanija.

+
Besplatna specijalizacija na BusinessAcademy

Po završetku Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo vaš najbolji sljedeći korak je specijalizacija na BusinessAcademy. Program BusinessAcademy je zvanično ovlašćen od strane Cambridge ispitnog odjeljenja. Na kraju školovanja polaznici stiču mogućnost polaganja za Cambridge International A&AS Level Business, jedan od najcjenjenijih jednogodišnjih poslovnih certifikata. Svaki od certifikata koje možete potpuno besplatno steći na BusinessAcademy predstavljaće vrijednu dopunu vašoj diplomi i otvoriti vam neslućene poslovne mogućnosti.

iphone
  • Device Content Image
  • Device Content Image
  • Device Content Image

Učite kada god i odakle god želite!

Znanje na dodir. Najsavremenija mobilna aplikacija ITEP visoke škole.

Da li znate da možete u potpunosti da promijenite način na koji učite? Nova znanja mogu se usvajati još brže i lakše. Iskusite nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima!

Knjige i učionice vam više nisu neophodne! Kreirali smo alat za edukaciju podržanu najsavremenijim tehnologijama – aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

download app download app

Najsavremeniji uslovi studiranja

Do modernog obrazovanja koje se traži u 21. vijeku moguće je stići jedino uz najsavremenije uslove studija, čiji je cilj da omoguće efikasnost svakog studenta. ITEP visoka škola je za svoje studente obezbijedila brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da sa bilo kog mjesta usvajate nove vještine i pripremite se za ono što vas čeka tokom karijere.

Pratite predavanja bilo kad i bilo gdje preko DL platforme

ITEP visoka škola razvila je specijalizovanu platformu za softverski podržano učenje koja vam omogućava da pratite live stream predavanja, komunicirate sa profesorima i kolegama ili preuzimate nastavne materijale u elektronskoj formi.

Studentski portal – za sve potrebne informacije na jednom mjestu

Zahvaljujući Studentskom portalu ITEP visoke škole, moći ćete u svakom trenutku preko interneta da saznate sve što vas zanima u vezi sa vašim studijama. Putem studentskog portala možete pristupati kalendaru nastave i rasporedu časova, online biblioteci, prijavljivati ispite, informisati se o njihovim rezultatima i još mnogo toga.

Učionice opremljene po svjetskim standardima

Tokom studija na ITEP visokoj školi imaćete mogućnost da se usavršavate uz računare posljednje generacije, prisustvujete predavanjima i vježbama u najmodernijim učionicama i koristite drugu prateću opremu koja će vam olakšati učenje.

Pomoć prilikom zapošljavanja

Saradnja Centra za razvoj karijere i ITEP visoke škole omogućava vam kompletnu pripremu za izlazak na tržište već tokom školovanja. To znači da ćete se kroz studije povezati sa poslodavcima, redovno dobijati obavještenja o konkursima koji odgovaraju vašem obrazovnom profilu i tako biti korak bliže željenom poslu u odnosu na konkurenciju.

Šta kažu naši studenti

Sadašnji i bivši studenti ITEP visoke škole otkrivaju vam najveće benefite školovanja na ovoj visokoobrazovnoj ustanovi.

Prijavite se do 15. septembra i iskoristite posebne pogodnosti upisa

Iskoristite posebne pogodnosti ove akcije, koja vam omogućava besplatno školovanje na BusinessAcademy po završetku studija. Upišite ITEP visoku školu do 15. septembra i steknite obrazovanje koje će vas pripremiti za najperspektivnija zanimanja u oblasti ekonomije.

Za prijave do 15.9.2020. Puna cijena: ITEP + BusinessAcademy 12 rata
2.000 KM 3.300 + 5.000 KM 183 KM

Ne gubite vrijeme, napravite svoj najvažniji korak ka uspješnoj budućnosti.Otvori pop-up