Početak školske 2013/14

Počela je nova školska godina, dobro nam došli! Donosimo Vam fotografije sa današnjih prvih predavanja na sve tri godine, koje možete naći u našoj foto-galeriji.

Juče, 15.10.2013. sa uspjehom su počela predavanja u novoj školskoj godini na našoj Visokoj školi. Studenti su se uželjeli novih znanja i sa interesovanjem su pratili uvodni govor direktora, profesora dr Aleksandra Đokića, kao i prva predavanja na sve tri godine fakulteta.

Sa ponosom možemo istaći da ovaj mladi i izuzetno stručni kolektiv sa uspjehom nastavlja da prenosi svoja znanja već trećoj generaciji studenata na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Iz razgovora sa studentima saznali smo da su izuzetno zadovoljni činjenicom da je u narednom periodu planirano da se uz obavezni program odobren od strane nadležnog ministarstva, velika pažnja posveti i radionicama u kojima će priznati stručnjaci iz privrede da im prenose svoja iskustva iz prakse. Time će kvalitetna teorijska predavanja naći svoju primjenu u praksi kod budućih diplomiranih ekonomista, te će oni biti u potpunosti osposobljeni da se uhvate u koštac sa velikim ekonomskim problemima prisutnim na našem i svjetskom tržištu u doba tranzicije i globalizacije.