• Home
  • Online biblioteka Ebook Central

Online biblioteka Ebook Central

Studenti najpoznatijih svjetskih univerziteta koriste bogatu Ebook Central bazu kao redovnu podršku učenju. Sada to možete i vi.

Nedovoljna dostupnost relevantne literature i mali broj prevoda sprečavaju stalni napredak svakog domaćeg IT inženjera. Onlajn biblioteka Ebook Central je probrana baza tekstova na engleskom jeziku, jedan od najrasprostranjenijih akademskih servisa poznate kompanije ProQuest, ćerke kopanije Cambridge Information Group.

Ebook Central

Bazi Ebook Central pristupa se preko naše platforme za učenje na daljinu ili onlajn servisa, a knjige su svrstane u dvije kategorije:

KOMPJUTERI I IT

Više od 5.000 naslova iz oblasti koje pratite. Informacione tehnologije, vještačka inteligencija, kompjuterske igrice, kompjuterska arhitektura, grafika, upravljanje bazama podataka, operacioni sistemi i programiranje – više nećete morati da pretražujete internet i skidate sumnjive autore. Studiranje, ali i budući posao olakšaće vam Ebook Central profiltrirana ponuda značajne literature.

BIZNIS I EKONOMIJA 

Sve najnovije trendove iz poslovanja pronaći ćete u više od 17.000 knjiga; Ebook Central fundus pokriva veliki broj oblasti kao što su biznis, ekonomija, računovodstvo, menadžment, upravljanje ljudskim resursima, korporativna kultura, finansije, ekonomska politika, preduzetništvo, marketing i kapitalne investicije.

LAK INTERFEJS ZA BRZU I PRECIZNU PRETRAGU

Biblioteci Ebook Central pristupate putem platforme za podršku učenju, u okviru sekcije Podrška učenju, ili putem Online servisa, u okviru opcije Biblioteka.

babrery112

Snalaženje u ovoj online biblioteci je veoma lako. Kada otvorite početnu stranu online biblioteke, vidjećete uputstvo za korišćenje biblioteke i pretraživač, a zatim i podijelu naslova po izdavačima i oblastima. Pored toga, izdvojene su najpopularnije knjige na Ebook Central u vidu preporuka za čitanje, ukoliko niste odlučili šta vas tačno zanima.

Napredni pretraživač omogućava vam brz odabir knjiga na osnovu unijetih parametara, kao što su naslov knjige, ime autora ili godina izdavanja.

Odabranu literaturu možete organizovati po ličnim virtuelnim policama, dostupnim u bilo kom trenutku. Vaše knjige možete označavati hajlajterom, na stranicama možete pisati bilješke, a dio teksta može se i kopirati.

Knjige možete čitati online, gdje god da se nalazite, a možete preuzimati i dijelove knjiga u pdf formatu i čitati ih offline.

Ukoliko želite, možete kreirati i sopstveni Ebook Central nalog i preuzeti pdf cijele knjige. Na taj način knjige možete pozajmiti na 14 dana, tako što ćete ih downloadovati na PC ili tablet, i čitati u Adobe Digital Editionu. Nalog se kreira kao i na većini drugih platformi, ostavljanjem svog imena, imejl adrese i određivanjem lozinke kojom ćete se ubuduće logovati na svoj Ebook Central nalog. Postoje tri jednostavna koraka prilikom pozajmljivanja knjige – najprije će vam tražiti da odredite uređaj na koji preuzimate knjigu, zatim da downloadujete program Adobe Digital Edition kako biste mogli da otvorite pdf, ukoliko to već nemate na računaru, i na kraju, da preuzmete knjigu i počnete sa čitanjem.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »