O školi

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, pored kvaliteta – vrhunskih uslova studiranja, najsavremenije opreme i visoko stručnog kadra, studentima nudi najnovija naučna i stručna znanja iz svih oblasti informacionih tehnologija, poslovne ekonomije, preduzetništva i finansija koja su zastupljena u savremenom poslovanju i dinamičnim uslovima privređivanja.

Da bismo postigli maksimalne rezultate u učenju, koristimo sve mogućnosti savremene tehnologije, redovno sprovodimo analize kvaliteta, prilagođavamo se potrebama studenata, usvajamo realne prijedloge i kritike, a sve to da bismo poboljšali kvalitet rada.

Misija i ciljevi

Naša misija je efikasno prenošenje primjenjivih i aktuelnih znanja iz oblasti ekonomije i ITja. Naš posao, obrazovanje, nije samo nastava, realizacija relevantnog i primenjivog kurikuluma, sadržaj i distribucija znanja, ispiti.

Naš posao je da u svim aspektima pomognemo da naši studenti budu uspješniji nego ranije, bolji, da izgrade nove ili unaprijede postojeće karijere. Cilj nam je da svima koji žele znanje pružimo maksimum.

Studijski program

Visoka škola ITEP ima tri licencirana nastavna programa za osnovne studije pod nazivom Poslovna ekonomija i preduzetništvo, Računarske i informacione tehnologije, i Računovodstvo i revizija. Obrazujemo najtraženije stručnjake u oblasti računovodstva, biznisa, i informacionih tehnologija po usvojenim studijskim programima za osnovne trogodišnje i četvorogodišnje studije.

Studiranjem po programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo studenti stiču zvanje diplomiranog ekonomiste sa 180 ECTS bodova, poslije treće godine, odnosno sa 240 ECTS bodova po završetku četvrte godine studija.

Studijski program Računarske i informacione tehnologije odvija se isključivo u trajanju od četiri godine, nakon čega studenti stiču zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike sa 240 ECTS bodova.

Trogodišnje studije na programu Računovodstvo i revizija omogućiće vam sticanje akademskog zvanja diplomiranog strukovnog ekonomiste za računovodstvo i reviziju sa 180 ECTS bodova.

Poseban značaj pridaje se aktivnoj participaciji studenata u nastavnom procesu, saradnji i interakciji između studenata i profesora i zajedničkom kreiranju i realizaciji nastavnog procesa. Nastava se odvija u skladu sa savremenim pedagoškim i didaktičkim metodama. Karakteriše je:

  • rad u malim grupama,
  • mentorski rad i uspostavljanje neposrednog kontakta sa nastavnicima,
  • povezivanje teorijskih znanja sa primjerima iz prakse kroz analize studija slučaja (case study),
  • timski rad uz razvoj interpersonalnih vještina.

Detaljnije »

Tim profesora

Profesori na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo imaju dve bitne karakteristike: stručni su u poslovnoj oblasti kojom se bave i znaju kako da prenesu znanje. Ovi ljudi imaju zapažene poslovne uspjehe i spremni su da sa vama podijele svoju stručnost u IT–ju, menadžmentu, marketingu i prodaji, finansijama, rukovođenju ljudima i stvaranju jakih ličnih kvaliteta lidera. Još bolje, spremni su da vam pokažu kako da odlično naplatite vaša nova znanja.  Detaljnije »

Članstva i partnerstva

Škola ima uspješnu saradnju sa autoritetima u privredi i obrazovanju, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Naši studenti imaju šansu da steknu neke od najprestižnijih sertifikata iz oblasti informacionih tehnologija, poslovanja, preduzetništva, marketinga i finansija. Detaljnije »

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »