O osnivaču

Pomažemo ljudima da postanu uspješniji. To je naša misija.

Obrazovanje, kao misija kompanije LINK group, ne podrazumijeva samo nastavu, realizaciju relevantnog i primjenjivog kurikuluma, sadržaj i distribuciju znanja, ispite, već težnju da u svim aspektima pomognemo našim studentima i polaznicima da budu uspješniji, bolji, da izgrade nove ili unaprijede već postojeće karijere.

Kompanija koja pomera granice u obrazovanju

LINKLINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 15 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspješno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja svijeta.

Obrazovanje je zapalo u globalnu krizu jer se u procesu edukacije još uvijek koriste zastarjele metode, principi i načini obrazovanja iz industrijskog doba. Tehnologije se primjenjuju u nedovoljnoj mjeri. Diplome se po značaju izdižu iznad relevantnog znanja, a osnovna uloga obrazovanja je u potpunosti zaboravljena.  Zvanje se stavlja iznad znanja, a to je model koji u digitalnom dobu više ne funkcioniše.

Mi nastojimo da to promjenimo. Obrazovanje budućnosti je podržano od strane tehnologije.

Jedinstvena metoda učenja

Razvili smo jedinstvenu metodu učenja – Arhitekturu saznanja, koja pomaže sticanju i usavršavanju znanja iz izabranih oblasti, nekoliko puta brže i efikasnije nego što je to slučaj sa korišćenjem drugih metoda. Koristeći sve raspoložive tehnologije, individualne metode učenja, shodno preferencijama, dosadašnjem iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu, proces učenja je za svakog drugačiji, intenzivan i kvalitetan, omogućavajući svakom pojedincu da nakon školovanja svoje vještine i znanja prezentuje u poslovnom svijetu na najadekvatniji način i ostvari uspješnu karijeru.

Savremena edukacija

Centar kompanije LINK group u Bosni i Hercegovini nalazi se u Sarajevu, i u okviru njega postoje ITAcademy i BusinessAcademy. U okviru našeg obrazovnog sistema u Srbiji, postoji sedam obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Fakultet savremenih umetnosti – FSUVisoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija i OKschool, sa sjedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu.

U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dvije škole u Bukureštu i Temišvaru, a LINK Academy sa velikim uspjehom postoji i u Ukrajini, tačnije u Kijevu i Lvovu.

Revolucija u učenju – e-Learning i mobilna aplikacija

applemanjaKao apsolutni lider u obrazovanju na daljinu i oblasti edukativnih aplikacija na prostoru jugoistočne i istočne Evrope i svjetski pionir u razvoju edukativnih softverskih rješenja za online edukaciju, e-Learning sistem je pomogao polaznicima širom svijeta da ostvare svoje ciljeve i dostignu život kakav žele.

Napravili smo još jedan veliki korak u razvoju edukacije – kreirali smo prvu mobilnu aplikaciju za učenje na daljinu!

Pomoću naše aplikacije svi polaznici i studenti mogu u svakom trenutku da pristupe platformi za učenje na daljinu, da prate predavanja, koriste multimedijalna nastavna sredstva, kontaktiraju sa profesorima, i još mnogo toga.

Obrazovanje više ne poznaje teritorijalne granice. Učenje postaje dostupno svima, na bilo kom mjestu, sa bilo koje lokacije na planeti.

Lifelong learning

Ključna navika u životu svakog profesionalno ostvarenog stručnjaka je stalna težnja ka ličnom razvoju i konstantnom, cjeloživotnom učenju. U okviru Centra za razvoj karijere, sa ciljem da se ostvari ideja o cjeloživotnom učenju, našim polaznicima i studentima je tokom i nakon završenog školovanja dostupna pomoć u započinjanju i unapređenju karijere, kao i stalna podrška u profesionalnom razvoju.

Naši polaznici i studenti će biti spremni za sve promjene tokom karijere, zahvaljujući programu cjeloživotnog obrazovanja, koji im omogućava da potpuno besplatno završavaju kurseve iz oblasti kojom će se baviti, do kraja karijere! Na taj način, oni su sigurni i spremni za napredovanje, promjene pozicija ili započinjanje novih karijera.

Više od obrazovanja

Naša misija je više od prenošenja znanja. Cilj naše kompanije jeste priprema polaznika i studenata za sve profesionalne izazove budućnosti. Zbog toga smo razvili različite korisne servise i programe za sticanje dodatnih vještina. Kako bi se naši polaznici i studenti izdvojili iz mase kandidata za zaposlenje, besplatno im je dostupan Personal Development Program, na kome će steći transverzalne vještine, neophodne za uspjeh u svakom poslu. Prvo radno iskustvo mogu da steknu upravo u kompaniji LINK group, u okviru stručne prakse LINK Apprentice Program, dok je onima sa izraženim preduzetničkim duhom na raspolaganju LINK Business Incubator – podrška i oslonac u započinjanju sopstvenog biznisa.

LINKeduTV – prva edukativna internet televizija u regionu

sh

Pokrenuli smo prvu internet edukativnu televiziju u regionu na kojoj gledaoci mogu da prate obrazovne sadržaje iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija, ekonomije, menadžmenta, uspješnog vođenja karijere, preduzetništva, motivacije, dizajna, uspjeha, ali i sadržaje koji su dio gradiva osnovnih i srednjih škola. LINKeduTV je još jedan pionirski projekat naše kompanije, kojim postavljamo nove standarde u obrazovanju. 24-časovna programska šema na čak 12 kanala, koliko je u planu, ponudiće gledaocima potpuno drugačiji obrazovni sadržaj, predstavljen na nov i zanimljiv način.

Razvoj edukativnih softvera

U sastavu LINK groupa funkcioniše i odeljenje za razvoj, planiranje i održavanje softvera – SoftLINK, koje, osim podrške poslovanju naše kompanije u cjelini, pruža usluge klijentima i obezbeđuje im kompletna softverska rješenja za poslovanje na internetu i informacione sisteme za različite djelatnosti.

Najbolji uz najbolje

Kvalitet naše kompanije i svih njenih organizacionih jedinica, između ostalog, potvrđuju partnerstva i sertifikacije vodećih svjetskih kompanija i obrazovnih institucija – Microsoft, Apple, Adobe, Pearson VUE.

U avgustu 2005. godine postali smo Cambridge International School što studentima Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo omogućava sticanje jednog od najcjenjenijih međunarodnih poslovnih sertifikata. Cambridge International A&AS level sertifikacija Vam otvara vrata za uspješnu karijeru, omogućava lični i profesionalni razvoj. Istovremeno, pruža zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih znanja i vještina.

Obrazovanje kao temelj uspeha

devojka (1)Edukacija kao ključ napretka daje nam sposobnost da ispravno sagledamo svijet, donosimo prave odluke i na najbolji način spoznamo i iskoristimo šanse koje nam se pružaju, kao i da usvojena znanja i vještine adekvatno iskoristimo. Pomažemo vam da postavite temelje uspješnoj karijeri i pružamo podršku vašoj profitabilnoj karijeri.

Duboko vjerujemo da je kvalitetno obrazovanje put ka boljem životu naših savremenika i generacija koje dolaze. Trudimo se da sve naše usluge uvijek budu najbolji mogući izbor za obrazovanje naših korisnika, svih generacija.

Kvalitetnim obrazovanjem, profitabilnim vještinama i međunarodno priznatim sertifikatima, vodimo vas ka boljoj i uspješnijoj budućnosti.