• Home
  • Nova lokacija ITEP visoke škole u Banjaluci

Nova lokacija ITEP visoke škole u Banjaluci

Moderno okruženje u kojem ćete steći najtraženija znanja

Kako bi svojim studentima omogućila još bolje uslove za savremene i praktične studije, Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo otvorila je nove moderne prostorije u Banjaluci, koje će vam omogućiti da još lakše pratite predavanja, steknete praktična znanja i ostvarite zacrtane ciljeve.

Nove prostorije škole nalaze se u samom centru grada, u Ulici Jovana Dučića 14.

ITEP_Acer

Učionice koncipirane po svjetskim standardima

Nove učionice koncipirane su po svjetskim standardima i predviđene za manje grupe studenata. To znači da ćete na predavanjima moći maksimalno da se fokusirate na samu nastavu. Sa druge strane, profesori će biti u prilici da svakom studentu poklone više pažnje i pomognu mu u rješavanju eventualnih nedoumica u vezi sa gradivom.

Do praktičnih vještina uz najmoderniju opremu

S obzirom na to da se na ITEP visokoj školi akcenat stavlja na usvajanje konkretnih vještina, koje se studentima predstavljaju pomoću modernih tehnologija, učionice u kojima će se održavati predavanja i vježbe opremljene su najmodernijim računarima i opremom. Korišćenjem Acer laptopova najnovije generacije u nastavi, studentima oba smjera omogućeno je da novostečena znanja steknu brzo i efikasno i da ih odmah isprobaju u praksi.

ITEP_ucionice

Savremen dizajn prostora za najbolje rezultate u učenju

Za svakog studenta obezbijeđen je poseban laptop, što znači da ćete kroz nastavu u ovakvom okruženju moći da postignete najbolje rezultate u učenju. Takođe, svi računari imaju instalirane najnovije licencirane programe, koji su vam potrebni na putu do vašeg budućeg zanimanja.

Pored toga, svaka učionica posjeduje i moderan projektor posljednje generacije, putem koga ćete bez problema moći da pratite svaki korak i instrukcije profesora. Uz ovakvu multimedijalnu opremu i vrhunske profesore sa višegodišnjim iskustvom, koji će vam postepeno objašnjavati svaki dio gradiva, moći ćete maksimalno da iskoristite svaki trenutak proveden u učionici.

Dodatna literatura na dohvat ruke u biblioteci škole

U novim prostorijama ITEP visoke škole, između ostalog, nalazi se i moderno uređena biblioteka, koja vam pruža mogućnost da u svakom trenutku pronađete najnoviju stručnu literaturu za vaše savremeno obrazovanje. Pored literature i nastavnih materijala u elektronskoj formi, koje dobijate besplatno, ova biblioteka pomoći će vam da na jednom mjestu pronađete izdanja za dodatno usavršavanje u oblasti IT-ja ili ekonomije.

ITEP_kolaz_700px

Izaberite: Računarske i informacione tehnologije, Poslovnu ekonomiju i preduzetništvo ili Računovodstvo i reviziju

Nove prostorije predviđene su za održavanje predavanja i vježbi za studente oba programa ITEP visoke škole. Na taj način, budući IT stručnjaci, kao i njihove kolege sa odsjeka Poslovna ekonomija i preduzetništvo ili Računovodstvo i revizija, imaće sve potrebne uslove za sticanje priznate diplome iz izabrane oblasti. Saznaj više o programima ITEP visoke škole>>

Računarske i informacione tehnologije:

Kreativnost možete odlično da naplatite ako je što prije prilagodite potrebama 21. vijeka. Saznaj više »

Postanite visokoobrazovani stručnjak u sektoru koji se najbrže razvija i obezbijedite sebi odlično plaćen posao. Saznaj više »

Ukoliko želite da postanete ekspert računarskih nauka, ovo je prava oblast za vaše profesionalno usavršavanje. Saznaj više »

Poslovna ekonomija i preduzetništvo:

Zaposlite se u državnoj upravi ili uspješno poslujte sa javnim preduzećima. Steknite obrazovanje uz koje ćete napredovati i uvećati svoju zaradu. Saznaj više »

Za lidere i one koji to žele postati. Za osobe koje žele da organizuju i vode timove u kompanijama, upravljaju poslovnim procesima, organizuju i realizuju projekte. Saznaj više »

Usvojte znanja za vođenje novčanih tokova preduzeća koja će vam omogućiti da zauzmete mjesto u kompanijama različitih vrsta djelatnosti. Saznaj više »

Računovodstvo i revizija:

Ovaj studijski program obezbjeđuje sticanje širokog spektra kompetencija koje podrazumijevaju konkretnu primjenu stečenih znanja u praksi. Po završetku ovog smjera ispunićete sve preduslove da bez čekanja dođete do posla. Saznaj više »

Posjetite nove prostorije ITEP visoke škole

Moderno opremljene prostorije i sva prateća oprema imaju za cilj da vam pruže sve ono po čemu je ITEP visoka škola prepoznatljiva – savremeno obrazovanje i primjenljiva znanja. Studiranjem u ovakvom ambijentu bićete u prilici da brže ostvarite najviše rezultate i temeljno se pripremite za uspješnu karijeru koja vas očekuje nakon školovanja.

Naš novi broj telefona u Banjaluci je 051/ 851-400, tako da sve informacije u vezi sa školovanjem možete dobiti pozivom na ovaj broj ili putem mejla: info@itep.edu.ba.

Vidimo se na novoj adresi!