• Home
  • Live stream predavanja

Live stream predavanja

Studenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo tokom studija na raspolaganju imaju brojne dodatne pogodnosti koje postoje kako bi unaprijedile cjelokupan sistem nastave i omogućile što temeljnije sticanje najtraženijih znanja i vještina.

Praćenje nastave preko interneta, putem Live streama, spada u jednu od pomenutih pogodnosti koje su u svakom trenutku dostupne studentima ITEP visoke škole. Na platformi za softverski podržano učenje, u odjeljku Live Class, pronaći ćete linkove sa jasno označenim terminima za praćenje predavanja u narednom periodu.

ITEP_ls

Live stream, odnosno uživo gledanje predavanja putem interneta, uvedeno je u sistem nastave kao dodatni resurs koji ima za cilj da doprinese što kvalitetnijem obrazovanju i učini proces savladavanja gradiva još efikasnijim. Upotreba Live streama omogućava studentima da gledaju predavanje kojem ne mogu fizički da prisustvuju i tako ne preskoče nijedan dio gradiva. Pored toga, sva predavanja ostaju sačuvana u Video arhivi, tako da se studentima pruža prilika i da naknadno, u svakom trenutku, pregledaju određeno predavanje i utvrde već pređeno gradivo.

Video arhiva

Kako bismo studentima ITEP visoke škole dodatno olakšali učenje, omogućili smo im da predavanja mogu da pregledaju i nakon emitovanja Live streama, putem snimka u Video arhivi. Studenti mogu pristupiti opciji Video arhiva takođe putem platforme za softverski podržano učenje, u okviru menija Podrška učenju.

live stream

Arhivi održanih predavanja studenti mogu pristupiti i preko samog kursa. Snalaženje u arhivi je veoma jednostavno i prilagođeno potrebama studenata. Među opcijama, studentima je dostupna i link Arhiva, gdje mogu pregledati snimke svih predavanja za taj kurs.

Ovo je samo još jedna pogodnost koju ITEP visoka škola omogućava svojim studentima. Svakodnevno se trudimo da unapređujemo kvalitet školovanja na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, i smatramo da na taj način studentima obezbjeđujemo siguran put do uspješne IT karijere.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »