• Home
  • LINK2job – najbrži put do odličnog posla

LINK2job – najbrži put do odličnog posla

LINK2job

LINK2job je nastao kao društveno odgovoran projekat, čiji je organizator Centar za razvoj karijere (Center for Career Development, CCD), institucija sa dugim stažom u posredovanju između osoba koje traže posao i poslodavaca.

Osnovni cilj Sajma je da na najefikasniji način doprinese stvaranju kvalitetnih veza između posjetilaca i kompanija, na obostranu korist. U okviru ovog događaja, svi imaju priliku da se predstave: kako oni koji žele da svoje znanje što prije pokažu tako i oni koji tragaju upravo za takvim stručnim kadrom. Osim toga, želimo da doprinesemo rješavanju gorućih problema – nezaposlenosti i nedostatku kvalitetnog radnog kadra u kompanijama.

Najsigurniji put to posla!

LINK2job nudi mnoštvo mogućnosti svima. Kao posetoci Sajma možete da pronađete sve kompanije u kojima biste željeli da radite i kojima odmah možete da predstavite svoje vještine i ostavite CV. Možete dobiti tačan podatak šta se tačno trenutno nudi na tržištu i koliko su vaše profesije aktuelne.

Osim prilike da se predstavite poslodavcima i dobijete sve informacije o aktuelnostima na tržištu, kao posjetioci LINK2job dobićete savjete koji vam mogu pomoći pri zapošljavanju.

Savjetovanje obuhvata uputstva za pisanje kvalitetne radne biografije, saznanje kako najlakše privući pažnju poslodavcima, kako da se pripremite za razgovor za posao, šta se od vas sve očekuje na intervjuu, kako da na najbrži način steknete potrebno radno iskustvo.

Uz sve to, LINK2job obezbjeđuje vam i:

1. besplatan kurs engleskog jezika – veoma je važno imati odlično znanje poslovnog engleskog jezika, jer je svijet modernog zaposlenja nezamisliv bez upotrebe ovog jezika;
2. profesionalnu sliku za CV – svim posjetiocima ITA Design Studio pruža besplatnu uslugu kreiranja profesionalne fotografije, koju će prije svega koristiti za svoj CV;
3. Social Network Corner – za vrijeme Sajma svi će imati uvid u ponude poslodavaca na Tweet Wallu, ispod kojih će posjetioci moći da ostave svoje komentare;
4. Laptop Corner – na Sajmu će svi posjetioci moći odmah da se prijave za željene pozicije;
5. Job box – na Sajmu možete da saznate u čemu griješite na razgovorima za posao, tako što ćete učestvovati u simuliranim intervjuima;
6. besplatne kurseve vještina – pošto se potreba za novim vještinama stalno povećava, Sajam obezbjeđuje kurseve iz oblasti dizajna, programiranja, elektronskog poslovanja.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »