LINK BI

LINK BUSINESS INCUBATOR — PODRŠKA ZA RAZVOJ VAŠE BIZNIS IDEJE 

„Business Leadership for Digital Economy”

  • Završili ste Visoku školu za poslovnu ekonomiju i imate originalnu biznis ideju, ali ne znate kako da je realizujete?
  • Nemate potreban kapital i ostala sredstva?
  • Niste sigurni da će Vaša ideja zaživjeti na tržištu?

LINK Business Incubator će vam pomoći da vaša ideja postane uspješna stvarnost!

dositejBI

Milioni izuzetnih ideja vrlo često samo to i ostanu – ideje. Ako nemamo dovoljno iskustva ili mudre savjete iskusnih kao podršku, neophodno okruženje da tu ideju ostvarimo i, povrh svega, resurse da je sprovedemo u djelo, naša ideja, koliko god genijalna bila, neće ugledati svjetlost dana. Čak i najboljoj ideji potrebna je kompletna podrška da bi postala najbolje ostvarenje.

Ukoliko se pronalazite u prvih nekoliko redova, nema potrebe da brinete, jer – sve što vam je potrebno jeste prava podrška, koja će vam omogućiti da samostalno i sigurno krenete dalje.

Da bi vaše ideje postale stvarnost, osmislili smo jedinstveni program podrške mladim preduzetnicima u realizaciji inovativnih biznis ideja. Reč je o LINK Business Incubator-u (LINK BI) pod nazivom „Business Leadership for Digital Economy”.

ŠTA VAM LINK BI PRUŽA?

✔ Pouzdanog i iskusnog partnera koji će vam omogućiti sve što je potrebno da vaša ideja preraste u uspješan biznis!
Vaše je samo da imate originalnu ideju, a LINK BI će vam omogućiti da ona zaživi u narednih godinu dana! Kako? Pružiće vam sve uslove potrebne za uspješnu realizaciju vaše poslovne zamisli – od kapitala, preko tehničke infrastrukture, do korisnih savjeta vrhunskih stručnjaka i uspješnih preduzetnika iz različitih oblasti poslovanja.

✔ Prostor za rad i infrastruktura!
LINK BI vam stavlja na raspolaganje kancelarijski prostor sa svim sredstvima potrebnim za rad, od softvera, računara, brzog pristupa internetu i svega onoga što danas podrazumijeva najsavremeniju tehnologiju u poslovnom svijetu, preko moderno i kvalitetno opremljenog enterijera, do osećaja da svoju ideju realizujete u najprijatnijim mogućim uslovima.

✔ Niz usluga kao podrška budućem poslovanju!
Kada postanete deo Business Leadership for Digital Economy projekta, dostupno vam je i ono za šta ste pretpostavili da ćete morati sami da se pobrinete. Dobićete čak i administrativne usluge, pomoć u vođenju knjiga, pravno savjetovanje, usluge konsaltinga i mentoringa, podršku dizajnerskog i programerskog tima, kao i pomoć pri zaštiti intelektualne svojine.

✔ Tržište nije nepoznato!
Znamo koliko je svaki početak težak, koliko je teško naći klijente i šta predstavlja borba za, pre svega, preživljavanje, a onda i uspjeh. Zato ćemo vam ustupiti svoje kontakte i resurse. Omogućavamo vam pristup potencijalnim klijentima, povezivanje sa aktuelnim projektima u okviru kompanije LINK group, osnivača Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, i povezivanje sa strateškim partnerima.

✔ Stručni savjeti u službi vaše poslovne ideje!
Kako biste što lakše i brže prevazišli prepreke koje se javljaju na početku svakog biznisa i kako bismo bili sigurni u vaš napredak, organizovaćemo za vas niz obuka, gde će vam svoja znanja i iskustva prenositi uspješni preduzetnici i stručnjaci iz svih oblasti poslovanja – marketinga, menadžmenta, prodaje… Imaćete i svog ličnog mentora, ukoliko to želite.

ŠANSA ZA POKRETANJE SOPSTVENOG BIZNISA

LINK BI – Business Leadership for Digital Economy je jedinstvena šansa da odmah po završetku studiranja primenite stečena znanja i vještine, i to u sopstvenom biznisu, koji je siguran i unosan. Više o pogodnostima koje vam stoje na raspolaganju u ovom jedinstvenom projektu, možete pročitati ovde.

Kao društveno odgovorna kompanija, posvećena obrazovanju i poslovnom usavršavanju mladih ljudi u Srbiji, čija je misija da pomaže ljudima da postanu uspješniji, osnivač Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, LINK group je osmislila ovaj jednogodišnji program sveobuhvatne podrške najmlađim preduzetnicima, jer vjeruje i na svom primeru pokazuje da znanje i talenat zaslužuju šansu.

Mi vam pružamo šansu i pomažemo vam da tu šansu iskoristite na najbolji mogući način!

ONI SU VEĆ POSTALI DIO LINK BUSINESS INCUBATORA

okmsedmica

 

 

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPIS Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

PREDUPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2020/21!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 303-527