LINK BI

LINK BUSINESS INCUBATOR — PODRŠKA ZA RAZVOJ VAŠE BIZNIS IDEJE 

„Business Leadership for Digital Economy”

  • Završili ste Visoku školu ITEP i imate originalnu biznis ideju, ali ne znate kako da je realizujete?
  • Nemate potreban kapital i ostala sredstva?
  • Niste sigurni da će Vaša ideja zaživjeti na tržištu?

LINK Business Incubator će vam pomoći da vaša ideja postane uspješna stvarnost!

dositejBI

Milioni izuzetnih ideja vrlo često samo to i ostanu – ideje. Ako nemamo dovoljno iskustva ili mudre savjete iskusnih kao podršku, neophodno okruženje da tu ideju ostvarimo i, povrh svega, resurse da je sprovedemo u djelo, naša ideja, koliko god genijalna bila, neće ugledati svjetlost dana. Čak i najboljoj ideji potrebna je kompletna podrška da bi postala najbolje ostvarenje.

Ukoliko se pronalazite u prvih nekoliko redova, nema potrebe da brinete, jer – sve što vam je potrebno jeste prava podrška, koja će vam omogućiti da samostalno i sigurno krenete dalje.

Da bi vaše ideje postale stvarnost, osmislili smo jedinstveni program podrške mladim preduzetnicima u realizaciji inovativnih biznis ideja. Reč je o LINK Business Incubator-u (LINK BI) pod nazivom „Business Leadership for Digital Economy”.

ŠTA VAM LINK BI PRUŽA?

✔ Pouzdanog i iskusnog partnera koji će vam omogućiti sve što je potrebno da vaša ideja preraste u uspješan biznis!
Vaše je samo da imate originalnu ideju, a LINK BI će vam omogućiti da ona zaživi u narednih godinu dana! Kako? Pružiće vam sve uslove potrebne za uspješnu realizaciju vaše poslovne zamisli – od kapitala, preko tehničke infrastrukture, do korisnih savjeta vrhunskih stručnjaka i uspješnih preduzetnika iz različitih oblasti poslovanja.

✔ Prostor za rad i infrastruktura!
LINK BI vam stavlja na raspolaganje kancelarijski prostor sa svim sredstvima potrebnim za rad, od softvera, računara, brzog pristupa internetu i svega onoga što danas podrazumijeva najsavremeniju tehnologiju u poslovnom svijetu, preko moderno i kvalitetno opremljenog enterijera, do osećaja da svoju ideju realizujete u najprijatnijim mogućim uslovima.

✔ Niz usluga kao podrška budućem poslovanju!
Kada postanete deo Business Leadership for Digital Economy projekta, dostupno vam je i ono za šta ste pretpostavili da ćete morati sami da se pobrinete. Dobićete čak i administrativne usluge, pomoć u vođenju knjiga, pravno savjetovanje, usluge konsaltinga i mentoringa, podršku dizajnerskog i programerskog tima, kao i pomoć pri zaštiti intelektualne svojine.

✔ Tržište nije nepoznato!
Znamo koliko je svaki početak težak, koliko je teško naći klijente i šta predstavlja borba za, pre svega, preživljavanje, a onda i uspjeh. Zato ćemo vam ustupiti svoje kontakte i resurse. Omogućavamo vam pristup potencijalnim klijentima, povezivanje sa aktuelnim projektima i povezivanje sa strateškim partnerima.

✔ Stručni savjeti u službi vaše poslovne ideje!
Kako biste što lakše i brže prevazišli prepreke koje se javljaju na početku svakog biznisa i kako bismo bili sigurni u vaš napredak, organizovaćemo za vas niz obuka, gde će vam svoja znanja i iskustva prenositi uspješni preduzetnici i stručnjaci iz svih oblasti poslovanja – marketinga, menadžmenta, prodaje… Imaćete i svog ličnog mentora, ukoliko to želite.