LAP

LINK APPRENTICE PROGRAM — STEKNITE RADNO ISKUSTVO U INTERNACIONALNOJ KOMPANIJI 

Vaš CV je i dalje prazan, bez radnog iskustva i učešća u realnim projektima?
Imamo rešenje!

Pokrenuli smo LINK Apprentice Internship Program – program podrške vašem poslovnom uspjehu, kako bismo svima onima koji su završili Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo pomogli u ostvarenju profesionalnih ciljeva.

LAP1

Svjesni smo da svaki poslodavac, a pogotovo oni najuspješniji, za koje bi većina voljela da radi, traži makar minimalno radno iskustvo. Zato želimo da vam omogućimo ne samo ispunjen CV i rutinu u radu, već i ono najvrednije – savjete i tajne profesionalaca u svojim oblastima. Većina ljudi koji danas imaju impozantne karijere imali su sreću da nakon višegodišnjeg volontiranja preuzmu „cake” najboljih, što ih je kasnije izdvojilo iz mase kandidata i osiguralo im uspješnu karijeru. Vi to možete da dobijete za samo 3 mjeseca.

Jedini uslov je da ste:

  • mladi, a odgovorni,
  • motivisani,
  • spremni da radite na svom usavršavanju i učite,
  • komunikativni i sa inicijativom,
  • nemate radno iskustvo, ali imate šta da pokažete,
  • spremni da položite kvalifikacioni test za učešće u programu,
  • i, naravno, da ste završili ITEP.

VAŠE PRVO RADNO ISKUSTVO

Pružamo vam priliku da steknete svoje prvo radno iskustvo u internacionalnoj kompaniji. Sigurni u znanje koje smo vam prenijeli, u vaš kvalitet i talenat, želimo da upotpunimo vaš proces edukacije kroz praktičan rad.

KAKO DA SE PRIJAVITE?

Ukoliko ste završili Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i želite da steknete radno iskustvo u kompaniji LINKgroup, koje će vas izdvojiti od drugih kandidata za vaš posao iz snova, potrebno je da:

  • popunite ONLINE FORMULAR i prijavite se za LINK APPRENTICE INTERNSHIP PROGRAM.

Ukoliko imamo otvorenu poziciju za LAP praktikanta koju biste vi želeli, obavestiće vas HR menadžer kompanije LINKgroup.

USPJEH NIJE STVAR SREĆE. TREBA PREPOZNATI PRILIKU I ISKORISTITI JE.

LINK Apprentice Internship Program je jedinstvena šansa da u praksi upotrijebite ono za šta ste se školovali, usavršite se učeći od stručnjaka i steknete radno iskustvo koje će poslodavci primjetiti i vrednovati na pravi način. Za samo tri meseca prakse, možete da naučite mnogo korisnih stvari i prokrčite sebi put ka zaposlenju i daljem usavršavanju, jer imate priliku da radite u timu koji se profesionalno bavi poslom za koji ste zainteresovani.

Ukoliko ispunite naša očekivanja, pokažete želju za radom i uklopite se u dinamičan tim koji stalno napreduje i usavršava se, čeka vas i mogućnost zaposlenja.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »