LAP

LINK APPRENTICE PROGRAM — STEKNITE RADNO ISKUSTVO U INTERNACIONALNOJ KOMPANIJI 

Vaš CV je i dalje prazan, bez radnog iskustva i učešća u realnim projektima?
Imamo rešenje!

Pokrenuli smo LINK Apprentice Internship Program – program podrške vašem poslovnom uspjehu, kako bismo svima onima koji su završili Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo pomogli u ostvarenju profesionalnih ciljeva.

LAP1

Svjesni smo da svaki poslodavac, a pogotovo oni najuspješniji, za koje bi većina voljela da radi, traži makar minimalno radno iskustvo. Zato želimo da vam omogućimo ne samo ispunjen CV i rutinu u radu, već i ono najvrednije – savjete i tajne profesionalaca u svojim oblastima. Većina ljudi koji danas imaju impozantne karijere imali su sreću da nakon višegodišnjeg volontiranja preuzmu „cake” najboljih, što ih je kasnije izdvojilo iz mase kandidata i osiguralo im uspješnu karijeru. Vi to možete da dobijete za samo 3 mjeseca.

Jedini uslov je da ste:

  • mladi, a odgovorni,
  • motivisani,
  • spremni da radite na svom usavršavanju i učite,
  • komunikativni i sa inicijativom,
  • nemate radno iskustvo, ali imate šta da pokažete,
  • spremni da položite kvalifikacioni test za učešće u programu,
  • i, naravno, da ste završili ITEP.

VAŠE PRVO RADNO ISKUSTVO

Pružamo vam priliku da steknete svoje prvo radno iskustvo u internacionalnoj kompaniji. Sigurni u znanje koje smo vam prenijeli, u vaš kvalitet i talenat, želimo da upotpunimo vaš proces edukacije kroz praktičan rad.

USPJEH NIJE STVAR SREĆE. TREBA PREPOZNATI PRILIKU I ISKORISTITI JE.

LINK Apprentice Internship Program je jedinstvena šansa da u praksi upotrijebite ono za šta ste se školovali, usavršite se učeći od stručnjaka i steknete radno iskustvo koje će poslodavci primjetiti i vrednovati na pravi način. Za samo tri meseca prakse, možete da naučite mnogo korisnih stvari i prokrčite sebi put ka zaposlenju i daljem usavršavanju, jer imate priliku da radite u timu koji se profesionalno bavi poslom za koji ste zainteresovani.

Ukoliko ispunite naša očekivanja, pokažete želju za radom i uklopite se u dinamičan tim koji stalno napreduje i usavršava se, čeka vas i mogućnost zaposlenja.