• Home
  • POSLOVNA EKONOMIJA I PREDUZETNIŠTVO – VAŠA ŠANSA ZA VISOKOPLAĆEN POSAO

POSLOVNA EKONOMIJA I PREDUZETNIŠTVO – VAŠA ŠANSA ZA VISOKOPLAĆEN POSAO

Ako maštate o tome da pokrenete sopstveno preduzeće od nule ili planirate da izgradite uspješnu karijeru u oblasti ekonomije, studiranjem na programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo usvojićete sva potrebna znanja koja će vam omogućiti da postignete zacrtane ciljeve.

Poslovna ekonomija i preduzetništvo su dvije oblasti koje direknto utiču na svakodnevni život svih nas, jer predstavljaju oslonac u funkcionisanju svakog društva.

Vještine koje steknete tokom studija na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, pružiće vam širok spektar mogućnosti i priliku da pronađete odlično plaćen posao u različitim oblastima.

Visoko obrazovani ekonomisti i preduzetnici potrebni su svakoj kompaniji bez obzira na njihovu oblast poslovanja. Steknite praktične ekonomske i preduzetničke vještine i obezbijedite svoje radno mjesto na odgovornim i dobro plaćenim pozicijama u uspješnim kompanijama.

Pogledajte kompletan spisak predmeta za profesionalno usavršavanje za trogodišnji ili četvorogodišnji program Poslovna ekonomija i preduzetništvo.

Šta ćete naučiti?

Tokom studiranja na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo studenti će ovladati korsnim znanjima koja će im omogućiti da razvijaju finansijske i investicione planove, vode kompletan ciklus razvoja preduzeća, primjenjuju potrebne tehnologije i istraživanja, kreiraju akcione strategije, prognoziraju ekonomska dešavanja, dijele korisne savjete, i još mnogo toga.

Nakon završenog trogodišnjeg studijskog programa Poslovna ekonomija i preduzetništvo, studenti stiču zvanja diplomiranog ekonomiste sa 180 ECTS bodova, odnosno diplomiranog ekonomiste sa 240 ECTS bodova poslije završenog četvorogodišnjeg studijskog programa.

Gdje ćete moći da radite?

Diploma ITEP-a obezbijediće vam priliku da radite u najrazličitijim djelatnostima. Tokom studiranja usvojićete konkretna znanja koje će vam otvoriti vrata vodećih kompanija, banki, investicionih fondova, vladinih organizacija i drugih preduzeća u kojima ćete moći da iskažete svoje liderske sposobnosti

Korisne vještine koje steknete studirajući na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo pružiće vam priliku da obavljate sljedeća zaduženja:

  • Istraživanje ekonomije i makroekonomije
  • Upravljanje kompletnim finansijama preduzeća
  • Vođenje i planiranje finansija
  • Istraživanje berzanskog poslovanja i finansijskih institucija
  • Računovodstvo i knjigovodstvo
  • Pokretanje i vođenje biznisa
  • Planiranje, menadžmenta i organizacija ljudi
  • Prodaja i organizacija prodaje

Učite od kuće ili sa posla

Svim studentima koji zbog obaveza ne mogu redovno da pohađaju nastavu omogućeno je da nadoknade propuste, i preuzme obrazovne materijale uz pomoć jedinstvene e-learning platforme za podršku učenika. Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomije i preduzetništvo na taj način obezbijedila je priliku svima da usvajaju znanja po najvišim standardima kvaliteta obrazovanja.

Platforma za učenje na daljinu omogućava vam da putem interneta slušate predavanja, čitate materijale, rješavate testove i zadatke, radite sa profesorima i konsultantima, kao da ste u učionici.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »