• Home
  • Dodjela diploma studentima Visoke škole Dositej

Dodjela diploma studentima Visoke škole Dositej

U petak, 15. januara 2016. godine svečano su dodijeljene diplome studentima Visoke škole Dositej koji su završili školovanje i diplomirali u prethodnom periodu.

zajednicka

U ovom roku diplomiralo je više od 60 studenata Visoke škole Dositej, a svi prisutni na svečanosti dodjele diploma složili su se da su studije na Dositeju bile pravi izbor i da će im znanja stečena ovdje pomoći da unaprijede svoju karijeru.

Pozitivni utisci diplomaca

VestDiplome1Sanela Pudar kaže da je zadovoljna kako su protekle prethodne četiri godine u Visokoj školi ITEP i da je mnogo toga naučila. I njen kolega Slobodan Ostojić pun je riječi hvale za školu.

– Škola je dosta dobro zamišljena, predavanja su odlična, profesori su stručni i maksimalno posvećeni studentima. Učili smo više kroz rad, praktične primjere i razgovor, tako da smatram da sam završetkom ovog školovanja došao do visokog nivoa znanja i osposobio se za dalji život, rad i napredovanje – navodi Slobodan.

Diplomac Aidin Hadžismailović nije skrivao zadovoljstvo zbog završenog školovanja i vrijedne diplome koju je stekao.

– Danas diplomiram i veoma sam srećan i zadovoljan. Svi su bili vrlo korektni, program je osmišljen tako da što jednostavnije usvajate gradivo, a ispiti su vrlo profesionalni. Sve pohvale za školu – kaže Aidin.

Zahvalnost profesorima i studentskoj službi

CurliCMilicaElvedin Skula je studirao tri godine na Visokoj školi ITEP i nakon toga stekao diplomu, ali najvrjednije od svega su nova znanja i pozitivni utisci koje odavde nosi.

– Studentska služba uvijek nam je bila dostupna, komunikacija je bila zaista odlična, sve su nas na vrijeme obavještavali i obraćali smo im se za sve što nam je bilo potrebno. Ukratko, prezadovoljan sam. Svakome bih preporučio da se edukuje u ovoj visokoobrazovnoj ustanovi – ističe Elvedin.

Kvalitet nastave i stručni kadar su prednosti Visoke škole ITEP koje posebno ističe diplomac Gordana Kondić.
– Svi zaposleni su veoma predusretljivi i davali su nam informacije o svemu što nas je zanimalo. Da sam bila nezadovoljna, ne bih ni nastavila sa školovanjem. Danas imamo veliki izbor, mogla sam da izaberem bilo koju školu, ali mi se zaista dopalo u Visokoj školi ITEP – napominje Kondićeva.

Znanja za uspjeh u karijeri

Za Igora Hasanbašića od najvećeg značaja bilo je to što su profesori imali razumijevanja za njegove profesionalne obaveze, izlazili mu u susret kada zbog posla nije mogao da prisustvuje predavanjima i pomagali mu da se to ne odrazi na njegov uspjeh na studijama.

DiplomeVest2Sa njim se slaže i njegov kolega Damir Beširević:

– Ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan. Profesori su nam mnogo izlazili u susret, pomagali nam, uvijek su nam bili dostupni, odgovarali su na sva naša pitanja u najkraćem roku i vrlo brzo smo dobijali sva uputstva šta i kako treba da radimo. Djevojke u Studentskoj službi su odradile sjajan posao i nikada nije kasnila nijedna informacija.

Diplomac Milica Ćurlić je zadovoljna nivoom znanja koje je stekla na Visokoj školi ITEP i smatra da će joj to pomoći u daljem radu, dok Sanja Aleksić svima preporučuje da upišu Visoku školu Dositej, jer će dobiti sve što očekuju:

– Već radim u struci i željela sam da se usavršim, a ovdje sam stekla upravo znanje koje mi je bilo potrebno da napredujem – ističe Aleksićeva.

Nove profesionalne pobede tek dolaze

Još jednom čestitamo svim diplomcima Visoke škole ITEP i želimo im mnogo uspjeha u daljem radu, karijeri i usavršavanju. Želimo vam da ostvarite sve svoje profesionalne ciljeve i svakodnevno napredujete na putu koji ste sebi odredili. Sigurni smo da ćete uspjeti u tome, jer ovo je tek početak i mogućnosti su neograničene. Sada imate odličnu osnovu, a mi ćemo uvijek biti tu da vam pomognemo.

Ujedno, želimo i da vam se zahvalimo na ukazanom povjerenju i pomoći koju ste nam pružili svojim sugestijama kako bismo zajedno omogućili što bolje uslove za rad i učenje.

Fotografije sa dodjele diploma možete pogledati u galeriji na sajtu.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »