• Home
  • coDEsign − Zimska škola programiranja i dizajna

coDEsign − Zimska škola programiranja i dizajna

Zimska škola programiranja i dizajna − coDEsign održava se svake godine u organizaciji kompanija LINK group i Comtrade. Brojna predavanja i radionice u okviru coDEsigna pružaju priliku svim posjetiocima i onima koji putem Live streama prate Zimsku školu programirnaja i dizajna da steknu korisna znanja i upoznaju se sa novostima iz svijeta IT-ja.

Škola coDEsign je namijenjena svima koji žele da naprave prve korake u programiranju, dizajnu ili online marketingu, i steknu osnovne vještine uz pomoć kojih će moći da kreiraju svoju prvu web stranicu, animaciju ili najjednostavniju verziju video-igrice.

coDEsign

Vrhunski IT stručnjaci u ulozi predavača

Na coDEsignu 2017, koji će se održati od 6. do 10. februara, svoja znanja iz oblasti IT-ja i dizajna će na zanimljiv i interesantan način podijeliti odlični profesori sa Visoke škole za informacione tehnologije − ITS, kao i brojni drugi iskusni poslovni ljudi iz pomenutih sektora. Studentima ITEP visoke škole omogućeno je da besplatno, putem Live streama prate coDEsign 2017 i saznaju brojne aktuelnosti iz svijeta informacionih tehnologija.

Teme predavanja i radionica osmišljene su tako da zadovolje interesovanja najšire publike i ponude zanimljiv sadržaj za sve koji žele da prošire svoja znanja iz oblasti IT-ja.

Pogledajte video i provjerite kakva atmosfera je bila na prošlogodišnjem coDEsignu.

Pratite Live stream radionica i predavanja i proširite svoje vidike

Ovogodišnja Zimska škola programiranja i dizajna održava se od 6. do 10. februara i tokom ovog perioda imaćete priliku da se upoznate sa aktuelnostima iz oblasti IT-ja i dizajna, ali i da savladate mnoge korisne tehnike. Nova znanja omogućiće vam da steknete kompletnu sliku o veštinama koje su vam potrebne da biste započeli karijeru tokom koje ćete kreirati video-igrice, sajtove, web animacije ili druge korisne softvere.

Da biste besplatno pratili sve što se dešava na coDEsignu 2017, potrebno je da se prijavite za Live stream predavanja ili radionice koje vas zanimaju, i vaše usavršavanje može da počne. Prijave za Live stream coDEsigna 2017. biće omogućene svima putem ovog linka neposredno pred početak Zimske škole programiranja i dizajna.