• Home
  • Članstva i partnerstva

Članstva i partnerstva

Za kvalitet nastave garantujemo članstvima i partnerstvima sa prestižnim svjetskim institucijama

Kao obrazovna institucija koja funkcioniše u okviru obrazovnog sistema kompanije LINK group Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo svojim studentima pruža mogućnost da polažu za neke od najprestižnijih svjetskih sertifikata.

To vam omogućavamo zahvaljujući članstvu i partnerstvima sa nekim od najprestižnijih svjetskih edukativnih institucija.

Kompanija LINK group je članica European Council for Business Education (ECBE), međunarodne organizacije za akreditaciju i vrednovanje kvaliteta programa poslovnih studija širom Evrope.

ecbe (1)

Misija organizacije ECBE je da prepozna, podstakne i akredituje one obrazovne institucije koje kontinuirano uvode inovacije u nastavni proces i koje su postigle izvrsnost u svome radu.

Kao član ovog uglednog savjeta sa sedištem u Belgiji, našim studentima i polaznicima obezbeđujemo najviši nivo kvaliteta nastave, uz dužnost i odgovornost da konstantno usavršavamo program i usaglašavamo ga sa realnim potrebama na globalnom tržištu rada.


eden

U januaru 2005. godine smo postali član glavne evropske asocijacije za učenje na daljinu EDEN – European Distance and E-learning Network (Evropska mreža učenja na daljinu i e-learning).

Zato naši studenti garantovano uče po istim principima i kriterijuma za učenje na daljinu stanovnika zemalja Evropske unije. Dodatno, pošto EDEN redovno održava istraživanja u razvoju metodologije učenja na daljinu, dobijamo najsvježija otkrića, resurse i alate koje onda kombinujemo sa našom razvojnom praksom.


BritishCouncil

Akcentujući važnost poznavanja engleskog jezika u poslovnom svijetu koji obuhvata široko internacionalno polje mogućnosti, ostvarili smo saradnju sa British Council, vodećom međunarodnom organizacijom iz Velike Britanije koja se bavi obrazovanjem i kulturnim vezama sa zemljama širom svijeta.

Kao British Council Preparation Centre, polaznicima pružamo mogućnost polaganja Cambridge ESOL ispita – FCE i BEC Vantage English Certificate, čije diplome i sertifikati spadaju među najpoznatije i najcjenjenije kvalifikacije za engleski jezik na svijetu.


ecdl (1)

Pored toga, 2003. godine postali smo akreditovani međunarodni centar za obuku i testiranje, ovlašćen od strane ECDL fondacije (European Computer Driving Licence). To garantuje da smo u organizacionom, tehničkom, kadrovskom i svakom drugom smislu ispunili standarde koji važe u Evropskoj uniji.

ECDL predstavlja sistem sertifikacije znanja iz oblasti poslovne upotrebe računara, priznat u više od 160 zemalja sveta.


iqn (1)

Kompanija LINK group je jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji. International Qualifications Network (dosadašnji British Instutute of Management Studies) jedna je od najbrže rastućih globalnih organizacija koja obezbjeđuje internacionalnu sertifikaciju relevantnu za sektor biznisa i finansija.

Misija ovog instituta iz Velike Britanije je u tome da omogući svjetski priznate i cijenjene kvalifikacije onim poslovnim muškarcima i ženama koji žele da ostvare izuzetne uspjehe i postignuća. Sertifikati IQN-a zvanično su priznati i cijenjeni u više od 160 zemalja svijeta.


CIMnovi

Kompanija LINK group, jedan je od 200 akreditovanih centara čuvenog Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije, prestižnog međunarodnog instituta za profesionalnu sertifikaciju i edukaciju stručnjaka iz oblasti marketinga i biznisa.

CIM je ugledna institucija koja više od 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga i danas ima vodeću ulogu u sertifikaciji marketinških stručnjaka.


 

Chartered Management Institute je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu edukaciju i sertifikaciju menadžera, koja je, tokom svog dugogodišnjeg rada, aktivno učestvovala u promociji i razvoju teorije i prakse menadžmenta i liderstva, i uspostavila visoke standarde u edukaciji u ovim naučnim oblastima.

Zahvaljujući partnerstvu sa ovom prestižnom edukativnom ustanovom, naši studenti mogu steći više različitih CMI sertifikata tokom školovanja.


hrci (1)

U 2009. godini, od strane Human Resource Certification Institute, Instituta za sertifikaciju menadžera ljudskih resursa iz Sjedinjenih Američkih Država dobili smo status HRCI Approved Provider, čime smo ovlašćeni za obuku, testiranje i izdavanje Proffesional in Human Resources i Senior Proffesional in Human Resources sertifikata.

HRCI sertifikacija je cijenjena u krugu direktora i profesionalaca u sektorima za ljudske resurse širom svijeta.

Više od 250.000 HR profesionalaca ima ova zvanja. Preuzimanjem ovih zvanja dobijate dokaz o realnoj stručnosti u oblasti rukovođenja ljudskim resursima u preduzećima i ispunjene uslove za bolju naplatu Vašeg profesionalnog znanja.


yupma (1)

Iste godine postali smo član Udruženja za upravljanje projektima Srbije – YUPMA, čime smo ovlašćeni da vršimo obuku prema programu internacionalne sertifikacije projektnih menadžera u skladu sa standardima IMPA (International Project Management Association).

U pitanju je obuka za sertifikaciju: D nivo – Certified Project Manager Associate, C nivo – Certified Project Manager, B nivo – Certified Senior Project Manager, A nivo – Certified Project Director.


 

certiport

Certiport, kao jedan od nekoliko najvećih svjetskih test centara, ovlašćen je za testiranje i kompletan proces sertifikacije za veliki broj najuticajnijih institucija, čiji su sertifiati, diplome i licence potvrda stručnosti najvišeg nivoa.


Američka trgovinska komora u Bosni i Hercegovini (AmCham BiH) okuplja najuspješnija preduzeća i organizacije iz svih sektora privrednog i društvenog života. Komora ujedinjuje pravne i konsultantske kompanije, ICT kompanije, agencije za odnose s javnošću, marketing i oglašavanje, kao i neprofitne i obrazovne organizacije i ustanove.

Ovim članstvom ITEP visoka škola je postala dio prestižne AmCham svjetske mreže, koja zastupa interese preko 3 miliona registrovanih kompanija u svim dijelovima svijeta.