• Home
  • Besplatna online obuka iz matematike

Besplatna online obuka iz matematike

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo konstantno se trudi da studentima obezbijedi najbolje uslove studiranja i jednake šanse za uspjeh, bez obzira na srednju školu koju su završili i znanje koje su stekli.

S obzirom na to da je matematika jedan od najvažnijih predmeta na studijskim programima ITEP visoke škole, za sve brucoše od generacije 2019/20. obezbijeđen je besplatan pristup usluzi OKmatematika. To znači da imate priliku da na jednostavan i zanimljiv način obnovite srednjoškolsko znanje iz ovog predmeta kako biste se što efikasnije pripremili za sve što vas očekuje tokom studija.

OKmath_slika (1)

Škola matematike prilagođena svakom studentu

OKmatematika predstavlja inovativno tehnološko rješenje za savladavanje ove nauke, koje studentima prve godine nudi kompletno gradivo za sve razrijede srednje škole. Paket OKmatematike pruža mogućnost studentima da pristupe svim materijalima za učenje online i tako nadograde svoja znanja.

Savremeni i interaktivni pristup učenju

OKmatematika predstavlja savremeni pristup učenju matematike. Važnu ulogu u njemu igra posebno razvijena tehnološka platforma, koja korisnicima omogućava pristup hiljadama pažljivo osmišljenih matematičkih filmova, pitanja, testova i provjera znanja, pomoćnih materijala i ostalih didaktičkih sredstava. OKmatematika za izradu nastavnih materijala koristi matematički video-rad, kratak film, pažljivo osmišljen da jasno, koncizno i precizno prenese matematičko znanje, uz mogućnost provjere znanja testovima koji su na raspolaganju.

Koliko je matematika OK studentima, pokazaće tim stručnjaka iz ove oblasti, profesora sa dugogodišnjim iskustvom u osnovnom, srednjem i visokom obrazovanju. Oni će studentima pomoći da uvide svu ljepotu matematike i da se što bolje pripreme za stručne predmete i za buduće profesionalno usavršavanje na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »