Slavi Dan škole

STIPENDIJE DO 1.500 KM


Pripremili smo vam specijalan poklon za naš Dan škole!
Stipendije za studije na najsavremenijim programima:
Računarske i informacione tehnologije, Poslovna ekonomija i preduzetništvo, Računovodstvo i revizija.


Prijavite se do nedjelje, 21. juna, i konkurišite za stipendiju do 1.500 KM koja vrijedi za sve godine studija i omogućava vam školovanje po značajno umanjenoj školarini.

Akcija traje još:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Prijavite se »

ZAŠTO JE ITEP NAJBOLJI IZBOR
ZA SVE BUDUĆE BRUCOŠE?

Studijski programi fokusirani su na sticanje primjenljivih i odlično plaćenih vještina u oblasti ekonomije, računovodstva i IT-ja.

Računarske laboratorije u kojima se odvija nastava opremljene su najsavremenijim svjetskim standardima sa svom pratećom opremom.

Specijalizovana DL platforma omogućiće vam da pratite live stream predavanja i komunicirate sa profesorima gdje god da se nalazite.

Tokom studija imate pristup najmodernijim edukativnim softverima, Android i iOS aplikaciji i savremenoj platformi za podršku učenju.

Centar za razvoj karijere u okviru ITEP visoke škole omogućava vam da se povežete sa poslodavcima i što prije započnete uspješnu karijeru.

Po završetku studija stičete trenutno najtraženija zvanja diplomiranog ekonomiste ili diplomiranog inženjera računarstva i informatike.

STUDIJE KOJE VAS PRIPREMAJU ZA NAJTRAŽENIJA ZANIMANJA

U okviru školovanja po programima ITEP visoke škole možete izabrati profil za stručno usavršavanje koji najviše odgovara vašim interesovanjima i tako se specijalizovati za najtraženija zanimanja u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomije.Računarske i informacione tehnologije

Usvojte praktična IT znanja i pripremite se za projektovanje, kreiranje i implementaciju softvera. Uz ove vještine i zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike postaćete dio najperspektivnije oblasti 21. vijeka, u kojoj se brzo dolazi do visoke zarade. Najsavremenija informatička pismenost koju dobijete na ovom studijskom programu osposobiće vas za uspješnu karijeru programera, IT menadžera, softverskog inženjera...Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Naučite da razvijate finansijske i investicione planove, da vodite kompletan ciklus razvoja preduzeća, primjenjujete potrebne tehnologije i istraživanja, kreirate akcione strategije, prognozirate ekonomska dešavanja, dijelite korisne savjete i još mnogo toga. Status diplomiranog ekonomiste i pomenuta stečena znanja pružiće vam širok spektar mogućnosti i priliku da pronađete odlično plaćen posao u različitim oblastima.Računovodstvo i revizija

Usvojte opšte kompetencije koje se temelje na cjelovitom poslovnom i ekonomskom obrazovanju. Steći ćete široku lepezu znanja, vještina i kompetencija iz područja savremenog poslovanja potrebnih za uspješan razvoj i vođenje vlastitog preduzetničkog poduhvata i povećanje konkurentske prednosti preduzeća u kojem ste zaposleni. Po završetku ovog smjera ispunićete sve preduslove da bez čekanja dođete na posao i stečena znanja primjenite u praksi.

Započnite studije uz stipendiju koja vam donosi značajno umanjenje školarine

Vaša stipendija može iznositi do 1.500 konvertibilnih maraka po godini studija ako se prijavite do 21. juna:Studijski program za poslovnu
ekonomiju i preduzetništvo
Iznos stipendije
1500 KM
Studijski program za
računarske i informacione tehnologije
Iznos stipendije
1350 KM
Studijski program za
računovodstvo i reviziju
Iznos stipendije
1500 KM


SAMO TOKOM AKCIJE ZA DAN ŠKOLE

Konkurišite za stipendiju na ITEP visokoj školi i uštedite do 1.500 KM.
Broj slobodnih mjesta je ograničen.


Akcija traje samo do 21. juna!

Otvori pop-up