ITEP logo

Najsavremenija Android aplikacija

Znanje na dodir. Učite kada god i odakle želite!

Knjige i učionice više nisu neophodne! Kreirali smo alat za edukaciju podržanu najsavremenijim tehnologijama – Android aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

slika
Da li znate da možete u potpunosti da promijenite način na koji učite? Nova znanja mogu se usvajati još brže i lakše. Iskusite nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima!

Besplatna Android aplikacija Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo omogućava Vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način softverski podržanog učenja – preko Vašeg Android telefona ili tablet uređaja. Preuzmite aplikaciju.

Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od Vas

Bilo da ste u prevozu, kafiću, u parku, ili na ulici, sada kod sebe imate moćan alat koji će Vam omogućiti maksimalnu slobodu u učenju. Najsavremenija Android aplikacija Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo proširuje iskustvo tradicionalne učionice, smještajući cjelokupan nastavni materijal na samo jedan dodir od Vas.

slika

Upravljajte kursevima, pristupite nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzmite materijale za učenje, uključite se uživo u predavanja, rješavajte testove, komunicirajte sa predavačem i organizujte svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara. Sve Vam je na dohvat ruke, u svakom trenutku.

Provjerite svoje znanje bilo kada i bilo gdje

Nikad nije bilo tako lako pripremiti se za test. Aplikacija Vam omogućava da u svakom trenutku rješavate assignmente, taskove i testove za kurs koji pohađate. U nekoliko klikova saznaćete koliko ste napredovali. Izaberite, prevucite ili dopišite tačan odgovor. Jednostavno i lako. Sada svoje znanje možete provjeriti bilo kada i bilo gdje.

slika

Pratite predavanja uživo

Više ne morate da posjećujete učionicu. Od sada ćete, nezavisno od mjesta gde se nalazite, preko Live streama moći uživo da pratite najnovija predavanja i da sa ostalim kolegama ravnopravno učestvujete u nastavi, iako ste kilometrima daleko od učionice u kojoj se nastava odvija.

slika

Ostanite povezani i van časa

Uz pomoć Android aplikacije ITEP visoke škole uvijek ćete biti u kontaktu sa svojim predavačima i kolegama. Na sva pitanja u vezi sa nastavom predavači Vam odgovaraju u roku od 24 sata, a o svemu što Vas zanima ili Vam nije jasno možete razgovarati i uživo, za vrijeme redovnih konsultacija i na predavanjima sa grupnim chat sesijama.

Na našem forumu i eduWallu ćete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja, voditi diskusije sa kolegama o novim idejama, zajednički rješavati probleme i razmjenjivati savjete.

slika

Budite u toku sa svim informacijama

Ostanite u toku sa svim aktivnostima vezanim za nastavu, dešavanjima na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i aktuelnostima iz oblasti u kojoj se edukujete. Poruke, vijesti, instrukcije za učenje, priručnike i obavještenja dobijaćete direktno na svom mobilnom telefonu ili tablet uređaju.

slika

Preuzmite aplikaciju odmah

Android aplikaciju Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo možete preuzeti preko Google Play Store prodavnice (klikom na sliku) ili skeniranjem QR koda.

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pritom sami organizujete svoje vreme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte učenje preko Android aplikacije ITEP visoke škole.

slika