Nova ITEP iOS aplikacija

Znanje na dodir i svuda sa vama


Zaboravite na knjige i učionice!
Kreirali smo alat za edukaciju podržanu najsavremenijim tehnologijama – ITEP iOS aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

Da li ste spremni da promijenite način na koji učite? Da nova znanja usvajate još brže i lakše? Da iskusite nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima?

Besplatna ITEP iOS aplikacija omogućava vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način učenja na daljinu – preko vašeg iPhone ili iPad uređaja.
Preuzmite aplikaciju.Iskusite nešto potpuno revolucionarno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima

Besplatna ITEP iOS aplikacija omogućava vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način učenja na daljinu – preko vašeg iPhone ili iPad uređaja.

Aplikacija Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo proširuje iskustvo tradicionalne učionice, smještajući cjelokupan nastavni materijal u vaš omiljeni Apple gedžet. Preuzmite aplikaciju.Provjerite svoje znanje bilo kada i bilo gdje

Nikad nije bilo lakše pripremiti se za test. Aplikacija vam omogućava da u svakom trenutku rješavate testove za kurs koji pohađate. U nekoliko klikova saznaćete koliko ste napredovali. Izaberite, prevucite ili dopišite tačan odgovor. Jednostavno i lako. Sada svoje znanje možete provjeriti bilo kada i bilo gdje.

Pratite predavanja uživo

Više ne morate da posjećujete učionicu. Od sada ćete, nezavisno od mjesta gdje se nalazite, preko live streama moći uživo da pratite najnovija predavanja i da sa ostalim kolegama ravnopravno učestvujete u nastavi, iako ste kilometrima daleko od učionice u kojoj se nastava odvija. Ukoliko propustite predavanje, pomoću ITEP iOS aplikacije uvijek ćete moći kasnije da ga pogledate putem Video arhive.

Olakšajte svoje školovanje

Na aplikaciji možete pronaći odgovore na brojna pitanja i rješavati zadatke iz lekcija. Iskoristite mogućnost pregleda odgovora iz baze često postavljenih pitanja u kursevima (FAQ). Putem ITEP aplikacije moguće je i vršiti pretragu izdanja u biblioteci, ali i izvršiti rezervaciju. Dodatna pogodnost je i vođenje bilježaka u kursevima prilikom učenja kako biste još lakše savladavali gradivo.

Budite u toku sa svim informacijama

Ostanite u toku sa svim aktivnostima u vezi sa nastavom, dešavanjima na ITEP-u i aktuelnostima iz oblasti u kojoj se edukujete. Poruke, vijesti, instrukcije za učenje, priručnike i obavještenja dobijaćete direktno na svoj iPhone ili iPad.

Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od vas

Bez obzira na to da li ste u prevozu, kafiću, parku ili na ulici, sada kod sebe imate moćan alat koji će vam omogućiti maksimalnu slobodu u učenju.

Pristupite kursevima, nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzmite materijale, uključite se uživo u predavanja, rješavajte testove, organizujte svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara. Sve vam je nadohvat ruke. Sve vrijeme.

Besplatna ITEP aplikacija

  • Znanje na dodir i svuda sa Vama
  • Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od Vas
  • Provjerite svoje znanje bilo kada i bilo gdje
  • Pratite predavanja uživo
  • Ostanite povezani van časa
  • Budite u toku sa svim informacijama
slika

Preuzmite aplikaciju odmah

ITEP iOS aplikaciju možete preuzeti preko App Store prodavnice (klikom na sliku).

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pritom sami organizujete svoje vrijeme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte učenje preko ITEP iOS aplikacije!