• Home
  • Uspjesi naših studenata

Uspjesi naših studenata

Očekujem da zahvaljujući ITEP-u napredujem u karijeri

_Jasna_JovanovicOčekujem da će mi znanje koje sam stekla na ovoj visokoj školi omogućiti napredak u karijeri. Sa osobljem visoke škole sam imala jako kvalitetan odnos kako u vidu uslova studiranja, tako i po pitanju konsultacija i usvajanja znanja koja su mi bila potrebna.

Organizacija je na visokom profesionalnom nivou kako po pitanju nastave, tako i u fazi polaganja kolokvijuma, ispita i ostalih obaveza.

Jasna Jovanović, diplomac sa smjera Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Studenti ove škole svoja znanja pokazuju na radnim mjestima

_Biljana_VujanicNadam se da ću završetkom obrazovanja na ovoj visokoj školi ubrzo doći do radnog mjesta koje odgovara mojim kvalifikacijama, budući da su mnoge moje kolege već dobile adekvatna radna mjesta završetkom školovanja.

Dokazano je da su svršeni studenti ove visoke škole pokazali solidna znanja na svojim radnim mjestima, što je posljedica kvalitetne nastave i kvalitetnih predavača.

Bojana Vujanić, diplomac sa smjera Poslovna ekonomija i preduzetništvo

IT studije će mi omogućiti da ostvarim sve svoje planove

_zerina_pamicOdlučila sam da upišem ITEP visoku školu prije svega zbog kvalitetnog obrazovanja, ali i prakse koju stičemo već tokom studija. Mogućnosti koje nam se pružaju preko platforme za podršku učenju mi znatno olakšavaju studije.

Odgovara mi što u svakom trenutku mogu da pogledam predavanje i pronađem potrebne materijale za učenje. Uz to, obezbijeđene su nam i sve potrebne knjige, što značajno smanjuje troškove studija. Zajednička studentska grupa na Facebooku nam je omogućila da vrlo brzo upoznamo sve kolege, razmjenjujemo utiske i postanemo odlični prijatelji.

U kratkom periodu sam znatno unaperdila svoje IT vještine, a čak i najkompleksniji dijelovi gradiva su mi pojašnjeni na najbolji mogući način. Za ovaj studijski program sam se opredijelila zbog velike potražnje na tržištu za programerima, web dizajnerima i općenito IT stručnjacima. Vjerujem da svoje planove za budućnost mogu da ostvarim upravo ovdje tokom studija. Iz tog razloga, svima koji razmišljaju o upisu na ITEP visoku školu želim da poručim da će ovdje steći korisna znanja i neće se pokajati zbog svoje odluke.

Zerina Pamić, studentkinja na studijskom programu Računarske i informacione tehnologije

Studentski programi se odvijaju po savremenim metodama

_Sandro_DusanicVeoma sam zadovoljan organizacijom škole, profesorima i zaposlenima koji su veoma korektni i uvijek na raspolaganju studentima. Studijski programi se odvijaju po savremenim metodama i uz literaturu koja prati modernu ekonomiju.

Iskusni profesori tok nastave vode kroz konkretne primjere vezane za predmet, tako da su predavanja zanimljiva i gradivo je lakše savladivo. Sa diplomom ITEP viskoke škole sam se ubrzo po zavrsetku studija zaposlio u struci, a stečena znanja i vještine će mi biti od koristi u daljem razvoju karijere i daljem školovanju.

Sandro Dušanić, diplomac sa smjera Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Znanja koja sam stekao svakodnevno koristim u struci

_Zoran_PlavsicBudući da radim na poslovima ekonomske struke, na ovoj visokoj školi dobio sam tokom školovanja sva potrebna znanja koja svakodnevno koristim u struci.

Moji pretpostavljeni su primijetili porast kvaliteta obavljanja mojih poslova, a što je posljedica znanja stečenih na ovoj visokoj školi. Svima bih preporučio da investiraju u svoje znanje, a na ITEP-u će dobiti sve što im je potrebno da unaprijede svoj profesionalni život.

Zoran Plavšić, diplomac sa smjera Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Znanje koje sam stekla primjenjivo je u praksi

_Irena_MaticZavršetak školovanja u životu čovjeka ima posebno mjesto, jer znanje je jedina stvar koju nam niko ne može uzeti. Zahvalila bih se upravi škole, kao i svim profesorima, na trudu, strpljenju i upornosti da dođemo do uspjeha zajedno.

Posebno bih istakla važnost praktične nastave. Znanje koje sam stekla prilikom studiranja mi je doprinijelo mnogo u praksi, te učinilo budućnost perspektivnijom.

Irena Matić, diplomac sa smjera Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Zahvaljujući školi uspjela sam da se pronađem u poslu koji volim

_Biljana_CiganovicZa mene stečeno znanje mora biti primjenjivo. Na fakultetu sam se pronašla i kao osoba koja teži podizanju nivoa kulturne svijesti u svojoj okolini, ali i kao osoba koja će u budućnosti biti potpuno posvećena svom poslu.

Mogu da kažem da zahvaljujući visokom nivou kvaliteta nastave i potpunoj posvećenosti studentima već drugu godinu uspijevam da realizujem svoje profesionalne ciljeve radom za preduzeće čiji rad veoma cijenim.

Biljana Ciganović, diplomac sa smjera Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Sviđa mi se što nam je omogućena praksa već tokom studija

_nino_hodzicInteresuje me rad u IT sektoru, a ITEP visoku školu upisao sam kako bih usvojio nova i proširio do sada stečena informatička znanja, uz praćenje novih trendova i potreba tržišta. Najveći motiv tokom studija mi predstavlja mogućnost da radim posao koji volim.

Sviđa mi se što nam se već tokom studija pruža prilika za praksu preko Centra za razvoj karijere. Takođe, platforma za podršku učenju mi je postala omiljeni izvor za usavršavanje tokom studija. Uz to, predavači nam odlično objašanjavaju i približavaju gradivo, što je doprinijelo da efikasnije učim.

Nino Hodžić, student na studijskom programu Računarske i informacione tehnologije

Studije nam pružaju odličnu priliku za zaposlenje

_dzenana_halimicOblast informacionih tehnologija oduvek me je veoma interesovala i zato sam odlučila da upišem ITEP visoku školu, iako nisam imala nikakavo prethodno iskustvo u IT sekotru. Želim da proširim svoje znanje u ovoj perspektivnoj oblasti, da studiram po savremenom planu i programu, i postanem akademski građanin.

Mislim da su najveće prednost studija na ITEP visokoj školi dostupnost platformi za podršku učenju, kao i mogućnost zaposlenja već tokom školovanja. Predavačima sam i više nego zadovoljna, sviđa mi se što su spremni pomoći u bilo koje doba, a i sa kolegama studentima svakodnevno surađujem. Studiranje po ovom programu pruža odlične prilike za praksu i zaposlenje, pratim konkurse i pozive koje dobijamo od velikog broja kompanija s kojim ITEP visoka škola surađuje po tom pitanju.

Dženana Halimić, studentkinja na studijskom programu Računarske i informacione tehnologije

Lako usvajanje novih znanja uz platformu za podršku učenju

_emir_sokolusicŽelim da istražim sve mogućnosti računara i zbog toga sam se opredijelio za studije na kojima ću steći znanja potrebna za različita IT zanimanja. Smatram da ne postoji bolji izbor za mene od ITEP visoke škole, gdje ću provesti 4 godine kako bi ostvario svoje ciljeve.

Plan i program studija je usklađen sa najvišim evropskim standardima, što nam omogućava kvalitetno obrazovanje. Sticanje novih vještina daleko je lakše uz platformu za podršku učenju, gdje možemo u svakom trenutku ponovo da pogledamo predavanje i nadoknadimo propušteno. Osim toga, zadovoljan sam efikasnošću kojom nam profesori približavaju najkomplikovanije gradivo.

ITEP visoka škola ima veoma dobru saradnju sa brojnim kompanijama u regionu, te samim tim imamo dosta prilika za praksu. Nakon prakse dolazimo do teme o poslu, koja naravno sve nas najviše zanima. U oblasti IT-ja sva vrata su nam široko otvorena, a olakšavajuća okolnost je i što nam škola direkntno prosleđuje konkurse za posao u struci. Po završetku studija planiram da iskoristim svoja znanja kako bih započeo sopstveni posao u oblasti programiranja i grafičkog dizajna. Svima koji žele svijetlu budućnost i imaju ambicije za uspjeh u IT-ju preporučujem ITEP visoku školu, jer ovdje usvajanje znanja ne predstavlja problem.

Emir Sokolušić, student na studijskom programu Računarske i informacione tehnologije

Kreiranje video-igrica i aplikacija će biti moj posao

_haris_dalacOduvijek sam bio fasciniran računarima, a razlog zbog koga sam upisao IT smjer upravo na ITEP visokoj školi je savremeno prilagođen plan i program nastave. Najviše me privlače predmeti iz oblasti računarskog dizajna, kao i sticanje znanja uz koje možemo da kreiramo video-igrice i aplikacije.

Sa kolegama sam već došao do zanimljivih ideja i vjerujem da ću svoju karijeru izgraditi baš u ovom sektoru. Platforma za softverski podržano učenje je interesanta, fokus je stavljen na praktičan pristup učenju, i zbog toga mi se sviđa studiranje na ITEP visokoj školi.

Haris Dalač, student na studijskom programu Računarske i informacione tehnologije

Najviše mi se dopada odnos profesora prema studentima

03 (1)„Najviše mi se dopada stav profesora prema studentima. Uvijek su spremni na saradnju i pomoć. Opština Laktaši mi je uručila stipendiju za besplatno školovanje, što sam ja sa velikim zadovoljstvom prihvatila. Do sada sam veoma zadovoljna sa školom i drago mi je sto imam čast da studiram u ovakvoj ustanovi. Smatram da su profesori veoma korektni, sposobni i puni znanja, koje svakim predavanjem sve više prenose nama. Ništa ne bih mijenjala”.

Tanja Đalić, studentkinja I godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Prijatelji su me odgovarali od upisa, a sada i oni žele da postanu studenti ove škole

Adi_Muslic„Moram priznati da u početku nisam imao povjerenja u visoke škole i fakultete i prijatelji su pokušali da me odgovore od upisa (a sada se i oni raspituju o procesu upisivanja!), ali bio sam previše znatiželjan i zanimalo me gdje sve to vodi…

Prije samog upisa na ovu obrazovnu instituciju posjetio sam više ustanova koje su otprilike nudile suštu prosječnost studiranja i „svakodnevne šanse za uspjeh” – uz obaveznu rečenicu rečenu sa dozom ponosa i narcisoidnosti: „Mi sve studente tretiramo jednako!” Kako je moguće biti ponosan na sistem koji svakog studenta gleda jednako? Da bi bili ravnopravni, svi ćete raditi isti zadatak? Ako očekuješ od ajkule da se popne na drvo i kritikuješ je za njen neuspjeh, ona će živjeti čitav svoj život sa mišlju da nije sposobna… A da ne spominjem glavobolju finansijske strukture koju prosječan član našeg društva teško da može ispratiti.

Learning konsultanti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo pozvali su me na razgovor gdje su mi objasnili parametre studiranja i jednostavno nisam mogao da vjerujem da postoji takva obrazovna institucija koja može toliko toga ponuditi. Prilikom prezentacije obrazovnog ciklusa, primijetio sam poprilično hrabru različitost pristupa obrazovanju i pristupa studentu što me ostavilo u nevjerici i sumnji – predložio sam još jedan sastanak – moram sabrati svoje misli prema takvom koraku. Suočio sam se sa svojim sumnjama, te preduzeo „leap of faith” upisom na Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo – hajde da vidimo šta će biti!

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo osvojila je moje povjerenje u trenutku kada sam doživio razlike koje su learning konsultanti obećavali, a prva razlika jeste odnos profesora prema studentima. Jako teško je pronaći riječi za odnos pun razumijevanja, empatije i beskrajnog strpljenja prema svakom studentu posebno, a ljubaznost i profesionalizam svih zaposlenika Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo je na besprijekornom nivou. Otvoreno dodajem, svi znamo kakav je konvencionalan pristup studentu na ostalim obrazovnim institucijama – pristup kakav malo ko priželjkuje: komplikovano i teško dostupno gradivo uz odsustvo zdrave komunikacije na relaciji profesor-student. Mašina najbolje radi samo onda kada svi dijelovi mašine rade usklađeno – „obrazovna institucija” nikada ne bi trebala biti titula, već ogromna odgovornost rezervisana samo za one koji su u mogućnosti održati rad takve mašine – disciplina koju Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo prepoznaje, jako ozbiljno shvata i njeguje.

Smatram da druge škole mogu dosta toga naučiti od Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, a sebe smatram pravim sretnikom samim time što sam dio tako napredne i profesionalne obrazovne institucije sa garantovanim poslovnim uspjesima.”

Adi Muslić, student I godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Htjela sam da se usavršim i napredujem – to sam i dobila

Sanja_Aleksic„Apsolutno sam zadovoljna profesorima, cijelim osobljem i nivoom znanja koje sam stekla, zbog čega bih svima preporučila da upišu Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo. Već radim u struci i željela sam da se usavršim, a ovdje sam stekla upravo znanje koje mi je bilo potrebno da napredujem.”

Sanja Aleksić, diplomac Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Stekao sam vrijednu diplomu

Hadzismailovic_Aldin„Diplomirao sam na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i veoma sam srećan i zadovoljan zbog toga.

Svi su bili vrlo korektni, program je tako osmišljen da što jednostavnije da usvajate gradivo, a ispiti su vrlo profesionalni. Sve pohvale za školu!”

Aidin Hadžismailović, diplomac Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Ništa ne bih mijenjala, prezadovoljna sam školovanjem

12 (1)„Visoku školu ITEP upisala sam, zato što sam dobila stipendiju za besplatno školovanje, kao dijete poginulog borca. Tokom studija u njoj sam stekla sve pozitivne utiske, koje imam u vezi sa školovanjem. Profesori, a i cijelo osoblje fakulteta su vrlo ljubazni, veoma susretljivi prema studentima i voljni da nam izađu u susret za sve što je neophodno. Trenutno, ništa ne bih mijenjala. Izuzetno sam zadovoljna”.

Jasna Jovanović, studentkinja III godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Oduševljen sam školom i znanjem koje sam do sada stekao

02 (1)„Najjači utisak je da sam oduševljen ovom školom. Ko god je u mogućnosti da pohađa Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, trebalo bi. Visoku školu ITEP sam upisao da bih usavršio svoje znanje i postao uspješan ekonomski stručnjak. Utisci sa predavanja su odlični. Predavanja nisu previše teorijski zahtjevna. Sa profesorima sam poprilično zadovoljan, jer su predusretljivi i nemam nijednu zamjerku”.

Saša Srdić, student I godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Ovde sam stekla znanja koja su mi potrebna za rad u struci

13„Odlučila sam se za upis u ovu školu zato što se ovdje stiču znanja i vještine koji su mi neophodni za rad u struci. Najjači utisak na mene je ostavila praktična nastava, kao i odlično vrijeme početka i trajanja nastave. Predavanja su generalno vrlo zanimljiva. Što se tiče mojih utisaka o Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, vrlo sam zadovoljna, a posebno bih željela pohvaliti upravu škole što mi je pružila priliku da studiram, kao stipendista Laktaške opštine. Za profesore mogu napisati samo riječi hvale. Veoma su pristupačni, uslužni i profesionalni. Ne bih ništa mijenjala”.

Irena Matić, studentkinja III godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Steći ću znanja, vještine, dugo željenu diplomu i zvanja

Ermin_Klacar„Veoma sam pozitivno iznenađen metodikom i pristupom profesora u Visokoj školi ITEP. Ono što je važno je susretljivost i spremnost profesora da budu u svakom trenutku tu za nas studente, što je vrlo značajno, s obzirom na sistem učenja, odnosno predavanja.

Ističem svoje pozitivno mišljenje, što je znak da sam na pravom mjestu, sa timom profesora koji će mi svojim radom i zalaganjem pomoći da steknem znanja, vještine, dugo željenu diplomu i zvanja.”

Ermin Klačar, student I godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

U nastavi se primjenjuju najnovije metode i pristup studentima je fantastičan

11 (1)„Visoka škola mi je omogućila da studiram i da studije privodim kraju, a uz to sam dobio popust koji mi mnogo znači. Visoku školu za informacione tehenologije, ekonomiju sam odlučio da upišem, jer sam dobio popust za studiranje kao dijete poginulog borca. Zadovoljstvo mi je studirati, jer na Visokoj školi primjenjuju nove metode u nastavi i veoma dobar pristup studentima. Profesorima na Visokoj školi sam vrlo zadovoljan, izlaze u susret studentima i tu su uvijek da nam pruže sve što nam je potrebno. Smatram da nema potrebe da se uvode promjene na Visokoj školi”.

Saša Gajić, student III godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Nema bespotrebne teorije, a profesori su uvek dostupni

10„Jako je dobro studirati na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo. Veoma mi odgovara nastavni plan škole kao i termini predavanja. Mislim da su profesori veoma korektni, spremni su da u svakom trenutku sve objasne, da ostanu duže, ako je to potrebno i što je veoma važno, nema previše teorijskog gradiva za učenje i sl. Veoma sam zadovoljna njihovom stručnošću”.

Dragana Kretić, studentkinja II godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Odlična komunikacija sa Studentskom službom

Skula_Elvedin„Studirao sam tri godine na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i nakon toga stekao diplomu. Zadovoljan sam saradnjom sa profesorima, stekao sam nova znanja i nosim veoma pozitivne utiske. Studentska služba uvijek nam je bila dostupna, komunikacija je bila zaista odlična, sve su nas na vrijeme obavještavali i obraćali smo im se za sve što nam je bilo potrebno. Ukratko, prezadovoljan sam. Svakome bih preporučio da se edukuje u ovoj visokoobrazovnoj ustanovi.”

Elvedin Skula, diplomac Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Na poslu me očekuje unapređenje nakon ovog školovanja

09„Stručnost predavača na Visokoj školi ITEP je na veoma visokom nivou. Odlučio sam se za ovu školu, jer tako još više ulažem u svoje znanje, a samim tim očekujem i napradovanje na poslu i unapređenje. Utisci o školovanju na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo su veoma pozitivni. Program je prilagođen trenutnoj ekonomskoj situaciji. Profesori su stručni u svojim poljima i odlično prenose znanje. Veoma sam zadovoljan trenutnim statusom i onim što škola nudi”.

Davor Arsić, student II godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

U ovoj školi sam pronašao pravi poziv za sebe

08 (1)„Mislim da je Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo najbolja opcija za moje školovanje. Odlučio sam da je upišem, jer želim da budem uspješan ekonomista. To je nešto u čemu se pronalazim. Sve vezano za ovu školu mi se dopada, imam samo najbolje utiske. Veoma sam zadovoljan svime što mi je pruženo.”

Dragan Vidić, student I godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Prezadovoljna sam! Ova škola ima najstručniji kadar!

06„Najjači utisci o školovanju su mi susretljivost profesora, kao i osoblja u studentskoj službi. Odlučila sam se za školovanje na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, zato što škola ima najstručniji kadar. Mnogo studenata iz ranijih generacija su mi preporučili ovu školu, što je uticalo da se upišem u nju. Prezadovoljna sam profesorima koji rado izlaze studentima u susret. Prezadovoljna sam!”

Svjetlana Tomašević, studentkinja II godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Osposobio sam se napredovanje u karijeri

Slobodan_Ostojic„Škola je dosta dobro zamišljena, predavanja su odlična, profesori su stručni i maksimalno posvećeni studentima. Učili smo više kroz rad, praktične primjere i razgovor, tako da smatram da sam završetkom ovog školovanja došao do visokog nivoa znanja i osposobio se za dalji život, rad i napredovanje.”

Slobodan Ostojić, diplomac Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Mogla sam da studiram bilo gdje, ali meni se baš dopala Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Kondic_Gordana„Prezadovoljna sam kvalitetom nastave i stručnim kadrom u Visokoj školi ITEP. Da sam bila nezadovoljna, ne bih ni nastavila sa školovanjem. Danas imamo veliki izbor, mogla sam da izaberem bilo koju školu, ali mi se zaista dopalo u Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo. Svi zaposleni su veoma predusretljivi i davali su nam informacije o svemu što nas je zanimalo.”

Gordana Kondić, diplomac Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Profesori su imali razumijevanja za moje obaveze na poslu

Igor_Hasanbasic„Od najvećeg značaja bilo mi je to što su profesori imali razumijevanja za moje profesionalne obaveze, izlazili mi u susret kada zbog posla nisam mogao da prisustvujem predavanjima i pomagali mi da se to ne odrazi na moj uspjeh na studijama.”

Igor Hasanbašić, diplomac Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Odlični uslovi studiranja uz brojne mogućnosti zaposlenja najveće su prednosti škole

UtisakStanko111„Odrabrao sam Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, jer otvara razne mogućnosti zaposlenja i uspjeha. Posebno što u saradnji sa Visokom školom za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo – Beograd, nudi i master studije Menadžment u sportu, a ja želim da ostanem u sportu i po završetku aktivne profesionalne karijere.

Profesori imaju razumijevanja za moje sportske obaveze, jer ipak je potrebno malo truda da se obaveze na bazenu usklade sa fakultetom. Za sada mi odlično ide i trudim se da potrebno razumijevanje profesora adekvatno uzvratim na ispitima. Svakome bih preporučio ovu Visoku školu, jer zaista nudi odlične uslove studiranja.“

Stanko Đukić, student Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i vaterpolista vaterpolo kluba „Banja Luka“

Škola obezbijeđuje najbolja znanja za karijeru u oblasti ekonomije

07„Utisci o studiranju na Visokoj školi su veoma dobri. Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo sam upisao, jer sam želio da svoje slobodno vrijeme što bolje iskoristim, studiram pri školi koja će mi omogućiti sticanje više znanja iz ekonomske oblasti. Svi smo prezadovoljni profesorima. Jednostavno, nemam nijednu zamjerku, niti predlog šta bi trebalo promijeniti.”

Boban Kubat, student I godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Uslovi studiranja su odlični

04 (1)„Svi se trude maksimalno da mi izađu u susret i vrlo su ljubazni. Posebno sam zadovoljan pristupačnošću Visoke škole i uslovima studiranja koji ovde postoje. O ovoj školi mislim sve najbolje, jer svaki problem na koji naiđem uspijem riješiti u saradnji sa profesorima i upravom škole. Izlaze nam u susret i imaju razumijevanja kada nam se pojavi neki problem. Želio bih da se sve nastavi kako već funkcioniše”.

Dragan Moravac, student I godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Sva predavanja su prilagođena mom radnom vremenu

01„Moj najjači utisak o Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo je da su svi profesori izdvajali sasvim dovoljno vremena da nam objasne sve što nam je bilo nejasno. Posebno mi je odgovaralo što su sva predavanja prilagođena mom radnom vremenu, kao i povoljne cijene studiranja i mogućnost plaćanja u ratama. Svi utisci koje sam stekao za ove tri godine školovaja su vrlo pozitivni, kako sa predavanja, tako i sa vježbi. Takođe, izuzetno sam zadovoljan profesorima. Za sada mi se sve dopada i ništa ne bih mijenjao”.

Goran Kuridža, student III godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Htela sam da napredujem na poslu i ispostavilo se da je ova škola bila pravi izbor!

14 (1)„Nakon nekoliko godina rada u administraciji i želji za daljim napredovanjem, stvorila se ideja za školovanjem. Saradnja sa profesorima i ostalim osobljem je na zadovoljavajućem nivou, što potvrđuje da je ova škola najbolji izbor za mene. Nema potrebe za većim promjenama u Visokoj školi ITEP, a ja se nadam uspješnom zavrsetku studiranja”.

 

Biljana Radanović, studentkinja II godine Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Dobijali smo odgovore na sva pitanja u najkraćem roku

Damir_Besirevic„Ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan. Profesori su nam mnogo izlazili u susret, pomagali nam, uvijek su nam bili dostupni, odgovarali su na sva naša pitanja u najkraćem roku i vrlo brzo smo dobijali sva uputstva šta i kako treba da radimo. Djevojke u Studentskoj službi su odradile sjajan posao i nikada nije kasnila nijedna informacija.”

Damir Beširević, diplomac Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPISPrijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

UPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2017/18!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 851-400