Upis

Prijavite se na vrijeme ‒ Predupisni rok je otvoren po najnižim cijenama!

Upišite se odmah i studirajte za samo 1.800 KM

Samo za studente koji iskoriste pogodnosti ranog upisa, obezbijedili smo popust od čak 45%! To znači da je cijena studija snižena na 1.800 KM za plaćanje cjelosti ili na 167 KM za plaćanje na 12 mjesečnih rata.

Puna cijena iznosi 3.300 KM godišnje, a ukoliko se upišete odmah uštedjećete čak 1.500 KM i dobiti školovanje po najsavremenijim svjetskim programima, softverski podržano učenje i niz pogodnosti za studiranje. Uz to, po završetku tri ili četiri godine studija po programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo steći ćete zvanje diplomiranog ekonomiste, odnosno diplomiranog inženjera računarstva i informatike nakon završenog četvorogodišnjih studija po programu Računarske i informacione tehnologije. Pored toga, svi diplomirani studenti sa odseka Poslovna ekonomija i preduzetništvo dobijaju i priliku za besplatno usavršavanje na BusinessAcademy i Cambridge sertifikat.

Kakve kandidate tražimo?

Želimo da upisujemo kandidate koji uviđaju prednosti školovanja koje je okrenuto praksi i osposobljavanju za odlično plaćene poslove. Da bismo stvorili dinamičnu atmosferu prenosa novih vještina polaznicima od strane profesora, težimo raznolikosti osobina i talenata naših polaznika.

Prijavite_se

Koji je vaš prvi korak?

Ako razmišljate o upisu na Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo najbolje je da se najprije upoznate sa našim planom i programom kao i sa pogodnostima koje pružamo našim studentima. Detaljne informacije o programu nastave na ITEP visokoj školi možete pogledati na stranici Program.

Ovo je idealan trenutak za vaš pravi izbor!

Odluka o nastavku školovanja određuje vašu budućnost. Svakoj mladoj osobi je stalo do toga da zna da donosi pravu odluku, a u ovom slučaju to podrazumijeva izbor poziva koji će vam donijeti i duhovno i finansijsko ispunjenje. Nezavisno od vaše trenutne životne pozicije uvijek ste u mogućnosti da birate.

Postoji mnogo razloga zašto je Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo vaš pravi izbor, ali svako će pronaći svoj.

U vezi sa tim, najbolja osoba koja može da odredi da li ste trenutno spremni da postanete naš student ste Vi sami.

Znanja i vještine za uspješnu karijeru!

Školovanjem kod nas obezbijedićete sebi priliku za visokoplaćen posao u oblasti informacionih tehnologija i ekonomije. Izbor nastavnih predmeta koji se obrađuju prilagođen je svim potrebama digitalnog svijeta i modernog poslovanja i otvara vam put ka uspješnoj poslovnoj karijeri na nekoj od visokih pozicija u kompanijama ili na čelu unosnih projekata koje ćete sami pokrenuti.

Poklon profesionalno usavršavanje na Business Academy

Svakom studentu koji sa uspjehom završi školovanje na programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo poklanjamo školovanje na BusinessAcademy u vrijednosti od preko 2.000 evra.

Ukoliko po završetku studija uvidite potrebu i budete željeli da se dodatno edukujete i profesionalno usavršavate moći ćete da potpuno besplatno upišete jedan od odsjeka na BusinessAcademy, prestižnoj školi za sticanje traženih profesionalnih vještina koja radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite. Na ovaj način svoje stečeno znanje možete dodatno da usavršite i prilagodite potrebama modernog svijeta poslovanja, ali i da steknete neke od najprestižnijih sertifikata, prepoznatljivih u cijelom svijetu i visoko cijenjenih u samom regionu.

Prijava

Popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj  link  ili nas pozovite telefonom na broj 051/ 303-527. Posle Vaše prijave ćete porazgovarati  sa našim savjetnikom za upis u generaciju 2019/20. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumijemo Vaše talente, Vašu ambiciju i želju za napredovanjem. Savjetnik će Vam dati detalje o klasifikacinom ispitu, o mjestu i vremenu polaganja i o dokumentaciji koja je potrebna za upis.

Broj mjesta je ograničen

Da bismo održali najviši nivo kvaliteta nastave i mentorskog rada mi svake godine upisujemo ograničeni broj studenata. Provjerite da li ima slobodnih mjesta, iskoristite šansu i prijavite se odmah.

Predupisni rok za generaciju 2019/20. je otvoren, a cijene upisa se uskoro povećavaju!

Cijena studija je niža što prije se upišete. Na taj način nagrađujemo one kandidate koji pokazuju spremnost i odlučnost za izbor naše škole. Vaša ušteda može iznositi više od 1500 konvertibilnih maraka, ako se upišete danas:

Studijski program za poslovnu
ekonomiju i preduzetništvo
Za prijave do 31.1.2019.*Puna cijena12 rata
1800 KM3300 KM167 KM

 

Studijski program za
računarske i informacione tehnologije
Za prijave do 31.1.2019.*Puna cijena12 rata
1800 KM3300 KM167 KM

 

Rezervišite svoje mjesto po najpovoljnijim uslovima:

Prijavite_se

Načini plaćanja školarine:

  • *za avansnu uplatu cijelog iznosa odobrava se 10% popusta,
  • za plaćanje na dvije rate odobrava se 5% popusta,
  • na 12 rata u toku školske godine po cijeni uvećanoj za 10%,

Za upis je potrebno:

  • diploma srednje škole,
  • original svjedočanstava za sve razrede završene srednje škole,
  • izvod iz matične knjige rođenih,
  • fotokopiju lične karte (ne mora da bude ovjerena) i original na uvid,
  • dve fotografije formata 3×3,5 cm.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPISPrijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

UPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2019/20!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 303-527