• Home
  • Specijalna ponuda za polaznike: Od BusinessAcademy sertifikata do diplomiranog ekonomiste

Specijalna ponuda za polaznike: Od BusinessAcademy sertifikata do diplomiranog ekonomiste

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo – ITEP postala je deo velike, internacionalne, edukativne porodice BusinessAcademy. Zato svi polaznici BusinessAcademy, kao nagradu za svoju lojalnost, dobijaju studije u novoj obrazovnoj ustanovi po povlašćenim cenama i specijalnim uslovima.

Slika-za-mail

Svi polaznici koji žele da nakon završenog školovanja i stečenog sertifikata BusinessAcademy nastave svoje obrazovanje po posebnim uslovima, mogu da steknu zvaničnu diplomu ekonomiste ili diplomiranog ekonomiste.

Za vas, kao polaznike BusinessAcademy, samo do 15. oktobra važi i specijalni popust za upis i na trogodišnje i na četvorogodišnje studije.

Iskoristite ponudu, jer ste polovinu školovanja već otplatili! Prijavite se!

Prijavite_se

Šta vam nudi Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo?

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo studentima nudi najnovija naučna i stručna znanja, kao i profesionalno usavršavanje iz 6 različitih oblasti:

Znanja i veštine za uspešnu karijeru!

Školovanje u Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo je školovanje za visokoplaćene poslovne pozicije. Izbor nastavnih predmeta, koji se obrađuju, prilagođen je potrebama modernog sveta poslovanja i otvara vam put ka uspešnoj poslovnoj karijeri na nekoj od visokih pozicija u kompanijama ili na čelu unosnih projekata koje ćete sami pokrenuti.

Priznaje vam se sve što ste učili do sada

Zbog sličnih programa i predmeta na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i na BusinessAcademy, polaznici BusinessAcademy će imati posebne uslove studiranja i specijalan status.

Ovo znači da ste za mnoge predmete već rešili veliki deo studijskih obaveza, čime vam ostaje samo polaganje ispita.

Softverski podržane studije

Uz sve to, ne morate brinuti kako ćete pohađati školu u BiH, ukoliko živite u Srbiji, inostranstvu ili niste blizu nekog od centara Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

Možete pratiti nastavu i ispunjavati svoje obaveze pomoću sistema za softverski podržano studiranje. Ova platforma se koristi kao softverska podrška učenju i dodatni resurs za pristup materijalima za učenje.

devojka-za-mail

Pristup platformi za podršku učenju studentima je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Sami određujete vreme kada želite da pristupate sistemu i učite u skladu sa svojim obavezama i aktivnostima.

Oslobođeni ste prijemnog ispita

Da bismo održali najviši nivo kvaliteta nastave i mentorskog rada, svake godine organizujemo prijemni ispit za upis studenata.

Međutim, kvalitet znanja i veštine koje ste stekli na BusinessAcademy predstavljaju siguran dokaz vaše stručnosti i omogućavaju vam pogodnost automatskog upisa, bez polaganja prijemnog ispita.

Zvanične diplome priznate u Srbiji, Bosni i Hercegovini i inostranstvu

Važno je da znate da su, zbog posebnog sporazuma o priznanju dokumenata u obrazovanju, diplome Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo zvanično priznate i u Srbiji i u Republici Srpskoj, bez potrebe za nostrifikacijom.

Akreditacija koju je Ministarstvo prosvete i kulture Republike Srpske izdalo Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo svedoči o visokom kvalitetu naših nastavnika i saradnika, nastavnog procesa, prostora i ostalih kapaciteta.

Školujemo najtraženije stručnjake u oblasti biznisa po usvojenim studijskim programima za osnovne trogodišnje i četvorogodišnje studije, nakon kojih stičete zvanja ekonomiste (180 ECTS bodova), to jest diplomiranog ekonomiste (240 ECTS bodova).

Takođe, dobijate diplomu već po završetku treće godine studija, bez obzira da li ćete odlučiti da nastavite školovanje i na četvrtoj godini ili ne. Ukoliko se ipak opredelite da se usavršavate i na četvrtoj godini studija, steći ćete još jednu diplomu za četvorogodišnji program.

Sve što ste platili na BusinessAcademy oduzima vam se od školarine

Polaznici BusinessAcademy koji se odluče za upis do 15. oktobra, umesto pune cene školovanja na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo od 1.650 evra, plaćaju više nego upola nižu školarinu.

Svoj popust možete izračunati tako što ćete iznos školarine koju ste platili prilikom upisa na BusinessAcademy podeliti na 4 godine studija i odbiti od već snižene cene na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo.

Šta treba da uradite?

Da biste ostvarili sve pogodnosti ove specijalne akcije, potrebno je da do 15. oktobra popunite prijavu ili nas pozovite telefonom na brojeve:

Bosna i Hercegovina: +387 (51) 303 527

Srbija: +381 (11) 7856 100.

Prijavite_se

Nakon toga, pozvaće vas savetnik iz studentske službe Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, sa kojim ćete se dogovoriti o detaljima upisa. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vaše talente, Vašu ambiciju i želju za napredovanjem.

Ovo je idealan trenutak za vaš pravi izbor!

Odluka o nastavku školovanja određuje vašu budućnost. Svakoj mladoj osobi je stalo do toga da zna da donosi pravu odluku, a u ovom slučaju to podrazumeva izbor poziva koji će vam doneti i duhovno i finansijsko ispunjenje. Nezavisno od vaše trenutne životne pozicije, uvek ste u mogućnosti da birate. Postoji mnogo razloga zašto je Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo vaš pravi izbor, a svako će pronaći svoj.
U vezi sa tim, najbolja osoba koja može da odredi da li ste trenutno spremni da postanete naš student ste Vi sami.

Broj mesta je ograničen

Da bismo održali najviši nivo kvaliteta nastave i mentorskog rada, svake godine upisujemo ograničeni broj studenata. Proverite da li ima slobodnih mesta, iskoristite šansu i prijavite se odmah.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Prijavite se do 15. oktobra 2015.

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPISPrijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

UPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2018/19!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 303-527