• Home
 • MEĐUNARODNO PRIZNATI SERTIFIKATI ZA NEOGRANIČENE POSLOVNE MOGUĆNOSTI

MEĐUNARODNO PRIZNATI SERTIFIKATI ZA NEOGRANIČENE POSLOVNE MOGUĆNOSTI

Svi studenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo koji uspješno završe trogodišnji ili četvorogodišnji studijski program Poslovna ekonomija i preduzetništvo imaju jedinstvenu mogućnost da potpuno besplatno nastave profesionalno usavršavanje na nekom od programa BusinessAcademy.

Ovlašćena od odjeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u KembridžuCIM, HRC Instituta, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija, BusinessAcademy pruža mogućnost izbora između 13 smjerova i na svakom od njih sticanje diploma i sertifikata priznatih od strane 627 visokoškolskih institucija, ali i od HR službi regionalnih i svjetskih preduzeća.

Svaki od sertifikata koje potpuno besplatno možete steći na BusinessAcademy predstavljaće vrijednu dopunu vašoj diplomi Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i otvoriti vam neslućene poslovne mogućnosti.

Cambridge Assessment International Education (CAIE)

 • Cambridge International A&AS level Business
 • Cambridge International A&AS level Economics
 • Cambridge International A&AS level Accouting

Sticanjem kvalifikacije stručnih jednogodišnjih Cambridge poslovnih studija nasljeđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svijetu. Sposobnost naplate Vaših novih vještina, takođe.

Preuzimanje ovog sertifikata govori da ste stručni u marketingu i prodaji, menadžmentu, finansijama, organizaciji i vođenju projekata. Drugim riječima, znate kako da povećate profit preduzeća.

Dodatno, znate kako da preduzeću obezbijedite stabilan rast prometa. To je uvijek pouzdan način da zaradite koliko Vam je potrebno da biste uživali u karijeri.


 

hrci1HR Certification Institute (HRCI)

 • PHR® (Professional in Human Resources)
 • SPHR® (Senior Professional in Human Resources)

Profesionalnu sertifikaciju menadžera ljudskih resursa obezbjeđujemo preko najvišeg nivoa partnerstva sa vodećim svjetskim institutom za HR sertifikaciju, HRCI iz Sjedinjenih Američkih Država.

HRCI sertifikacija je cijenjena u krugu direktora i profesionalaca u sektorima za ljudske resurse širom svijeta. Preko 250.000 HR profesionalaca ima ova zvanja. Preuzimanjem ovih zvanja dobijate dokaz o realnoj stručnosti u oblasti rukovođenja ljudskim resursima u preduzećima i ispunjene uslove za bolju naplatu Vašeg profesionalnog znanja.


 

ecdlEuropean Computer Driving Licence (ECDL)

 • ECDL, European Computer Driving Licence (Evropska licenca računarskih veština)

ECDL je međunarodno priznat sertifikat u oblasti upotrebe računarskih tehnologija. Priznat je u preko 140 zemalja svijeta. Predstavlja potvrdu da onaj ko je posjeduje poznaje koncepte informacionih tehnologija (IT) i da je vješt u korišćenju personalnog računara i najkorišćenijih računarskih aplikacija na najvišem nivou kompetentnosti.


 

yupmaInternational Project Management Association (IPMA)

 • YUPMA

Uspješnim završetkom osnovnih studija i usavršavanja na BusinessAcademy ostvarujete pravo na izlazak na polaganje u cilju sticanja prestižnog sertifikata iz oblasti upravljanja projektima po programu Međunarodnog udruženja za upravljanje projektima (International Project Management Association).

Ovaj sertifikat ima nivo najjačeg svjetskog standarda u sertifikaciji projektnih menadžera.

Dobijanjem sertifikata, menadžeri lakše mogu napredovati u karijeri, dobiti kvalitetniji, bolje plaćen posao. Preduzeća i organizacije prepoznaju stručnost u vođenju projekata koja se stiče kroz ovu sertifikaciju.


 

iftaInternational Federation of Technical Analyst (IFTA)*

 • CFTe

Certified Financial Technician je prestižni sertifikat iz oblasti tehničke analize berzi i finansijskih tržišta. CFTe sertifikat izdaje The International Federation of Technical Analysts – IFTA, institucija sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, sa tradicijom dužom od 30 godina u poslovima međunarodne edukacije i sertifikacije tehničkih analitičara.


 

Chartered Management Institute (CMI)

 • Award in First Line Management
 • Certificate in First Line Management
 • Diploma in First Line Management
 • Award in Management and Leadership
 • Certificate in Management and Leadership
 • Diploma in Management and Leadership

Chartered Management Institute iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju menadžera koja je, tokom svog dugogodišnjeg rada i nekoliko hiljada sertifikovanih profesionalaca, aktivno učestovala u promociji i razvoju teorije i prakse menadžmenta i liderstva i uspostavila visoke standarde u edukaciji iz ovih naučnih oblasti.


 

iqnInternational Qualifications Network (IQN)

Kao jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji, studenti institucija u sistemu LINK group imaju mogućnost da steknu kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija, kao i sljedeća zvanja:

 • Diploma in Marketing (DipMkt)
 • Diploma in Economics (DipECO)
 • Diploma in Human Resource Management (DipHRM)
 • Certified Project Management Analyst (CPMA)
 • Certified Finance Specialist (CFS)

Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog menadžmenta, dajući poslovnim ljudima resurse za pokretanje promjena u globalnom biznis okruženju.

Sertifikati IQN-a zvanično su priznati i cijenjeni u više od 160 zemalja svijeta.


 

CIMnoviChartered Institute of Marketing (CIM)

Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. Sticanje specijalističkih znanja i fleksibilna mogućnost sertifikacije čine program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu.

 • Foundation Certificate in Marketing.

Ovaj sertifikat namijenjen je osobama koje žele da započnu i grade karijeru u marketingu, ali i profesionalcima koji već rade u ovoj oblasti, ali žele da pokrenu svoju karijeru i ubrzaju svoj uspjeh. Predstavlja potvrdu da ste stekli sva potrebna znanja i vještine da profesionalno obavljate sve zadatke i igrate značajnu ulogu u marketing timu.


 

fceBritish Council

 • Cambridge First Certificate in English (FCE)

Na osnovu partnerstva sa British Council institutom, LINK group omogućava polaznicima i studentima njenih obrazovnih institucija pripremni kurs u cilju sticanja sertifikata Cambridge First Certificate in English (FCE), najčešće polaganog od svih Cambridge ispita.

FCE predstavlja viši srednji nivo znanja engleskog jezika i uključuje sticanje svih jezičkih vještina: čitanje, pisanje, razumijevanje, konverzaciju i upotrebu engleskog jezika u svakodnevnom govoru. Zbog toga ga mogu polagati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Inače, Cambridge First Certificate in English (FCE) priznaje na hiljade kompanija, akademskih institucija, univerziteta i koledža, strukovnih tijela, ministarskih i vladinih tijela širom svijeta.

 


 

bec (1)BEC Vantage

 • Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)

Polaznici nekog od programa profesionalnog usavršavanja mogu da izaberu da li žele da steknu gorepomenuti FCE sertifikat ili Business English Certificate Vantage (BEC Vantage), koji zahtjeva približan nivo znanja engleskog jezika i jednako je vrednovan u poslovnom svijetu.

Engleski je dominantan jezik sporazumijevanja i komunikacije u svijetu savremenog biznisa. BEC Vantage sertifikat je cijenjen upravo zbog toga što potvrđuje znanje poslovnog engleskog jezika i sposobnost pisane i usmene komunikacije osoba koje ga posjeduju sa inostranim poslovnim partnerima.

Uslovi za polaganje ovog ispita isti su kao i za FCE ispit, što znači da ga mogu polagati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.


 

ICCFFirst Finance Institute*

First Finance Institute, sertifikaciono odjeljenje First Finance Group, predstavlja prestižnu profesionalnu organizaciju u edukaciji i sertifikaciji stručnjaka zaposlenih u finansijskoj industriji, čiji je program podržan od strane vodećih banaka i svjetskih univerziteta. Više 20 godina poslovanja i 60.000 sertifikovanih profesionalaca na svim kontinentima potvrđuju reputaciju ove institucije u promovisanju i razvoju korporativnih finansija.

 • International Certificate in Corporate Finance (ICCF)

ICCF je profesionalni međunarodni sertifikat koji predstavlja dokaz o kompetencijama iz svih oblasti korporativnih finansija. Ovaj sertifikat namijenjen je osobama koje žele da se zaposle u uglednim finansijskim institucijama, kakve su investicione banke, konsultantske firme i računovodstvene agencije, kao i da steknu lidersku ulogu u finansijskim sektorima velikih korporacija.


 

officeMicrosoft Office Specialist (MOS)**

Microsoft Office Specialist, kao vodeći sertifikat u poslovnoj industriji, namijenjen je svima koji koriste računare i govori o visokom nivou poznavanja i korišćenja Microsoft Office paketa. Ovaj sertifikat je prvi korak sertifikacije u poslovnoj industriji koji dokazuje znanje Microsoftovih tehnologija i predstavlja uvod u dalju sertifikaciju, dok u biznis svijetu govori o visokom nivou korišćenja novih tehnologija u razvoju poslovanja.

 • Microsoft Word Core
 • Microsoft Excel Core
 • Microsoft PowerPoint
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Access

 

* LINK group BusinessAcademy omogućava sertifikaciju na osnovu partnerstva sa Pearson VUE Testing Providerom.

**LINK group BusinessAcademy omogućava sertifikaciju na osnovu partnerstva sa Certiport Testing Providerom

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPISPrijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

UPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2018/19!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 303-527