• Home
  • Besplatno profesionalno usavršavanje za studente

Besplatno profesionalno usavršavanje za studente

Svi studenti Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, koji su uspješno završili trogodišnji ili četvorogodišnji studijski program Poslovna ekonomija i preduzetništvo, imaju jedinstvenu mogućnost da potpuno besplatno nastave profesionalno usavršavanje na nekom od programa BusinessAcademy, u vrijednosti od 2.000 evra.

 

BesplatnonaBA

Besplatna specijalizacija u odabranoj oblasti

Program BusinessAcademy je zvanično ovlašćen od strane Cambridge ispitnog odjeljenja. Na kraju školovanja, polaznici stiču mogućnost polaganja za Cambridge International A&AS level Business, jedan od najcjenjenijih jednogodišnjih poslovnih sertifikata.

Svaki od sertifikata koje možete potpuno besplatno steći na BusinessAcademy predstavljaće vrijednu dopunu vašoj diplomi i otvoriti vam neslućene poslovne mogućnosti.

Saznajte više o sertifikatima koje možete steći besplatnim profesionalnim usavršavanjem na BusinessAcademy.

Koja oblast vas interesuje?

U okviru profesionalnog usavršavanja na BusinessAcademy možete birati izmedu 13 odsjeka, a na svakom od odsjeka zagarantovana vam je nastava na visokoprofesionalnom nivou. Poslovna znanja i vještine izučavaju se kroz 149 različitih kurseva sa ukupnim fondom od 827 časova.

Spisak smjerova na BusinessAcademy:

Vrijedan poklon za sve naše studente!

Mogućnost da potpuno besplatno upišete neki od smjerova na BusinessAcademy po završetku školovanja na odseku Poslovna ekonomija i preduzetništvo ITEP visoke škole je vaša vrijedna ulaznica u svijetu plaćenih zanimanja.

BusinessAcademy je ovlašćena od odjeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HRC Instituta, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne vještine i izdaje zvanične poslovne diplome i sertifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svjetskih preduzeća.

Cijena jednogodišnjeg školovanja na BusinessAcademy zavisno od smjera iznosi između 1.450 i 2.500 evra. Međutim, kao naši polaznici, vi imate jedinstvenu priliku da potpuno besplatno upišete i završite školovanje na  jednoj od prestižnih institucija za profesionalno usavršavanje i sticanje vrijednih međunarodnih sertifikata.

Usavršavate se od kuće, kad imate vremena

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava na BusinessAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu.

Nastava posredstvom Distance Learning platforme za učenje na daljinu koristi posebnu metodologiju učenja pod nazivom arhitektura saznanja. Zahvaljujući ovoj metodi nastave, možete nastaviti sa profesionalnim usavršavanjem od kuće možete nastaviti školovanje online i u slučaju da želite da odmah po završetku osnovnih studija počnete da radite ili započnete sopstveni biznis.

Mnogi polaznici iz zemalja u regionu, ali i preko 110 zemalja širom svijeta završili su zadovoljni svoje onlajn jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy.

Vrijedan dodatak BusinessAcademy sertifikatu – sve vaše kompetence na jednom mjestu

Uz sertifikat BusinessAcademy, koji dobijate nakon uspješno završenog školovanja, dobićete i poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na BusinessAcademy.

Dakle, ukoliko ste briljirali iz liderstva ili upravljanja timovima, vaš budući poslodavac će odmah znati da ste vi prava osoba za tim lidera u svom sektoru. Takođe, ukoliko su vaši rezultati iz predmeta Pronalaženje ljudskih resursa i Psihologija ličnosti bili dobri, biće mu jasno da ste dobar izbor za mjesto HR menadžera u njegovoj kompaniji.

Sa ovim dodatkom sertifikatu, imaćete jasnu potvrdu da ste zaista i kvalifikovani za posao za koji konkurišete, a potencijalni poslodavac će odmah vidjeti u čemu ste najbolji i koje sve zadatke može da vam povjeri. Ukratko, on će vašem budućem poslodavcu predstavljati konkretan odgovor na pitanje zašto da vas zaposli i zašto ste baš vi prava osoba za taj posao.

Šta dobijate u okviru besplatne profesionalne edukacije na BusinessAcademy?

Na BusinessAcademy dobijate poslovne vještine, znanja i resurse koje možete primijeniti i naplatiti odmah.

U vezi sa tim, postoji 18 razloga zbog kojih je školovanje na BusinessAcademy odličan izbor za osobu koja se nalazi u vašoj poziciji.

1. Preuzimanje znanja koja ćete naplatiti brzo

2. Sticanje zvaničnih poslovnih zvanja, za visoko plaćenu karijeru

3. Tehnički uslovi za učenje u učionici ili na daljinu po standardu grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta

4. Dobijate pristup resursima za napredovanje u karijeri

5. Predavači, stručnjaci i konsultanti sa realnim uspjesima u svojim oblastima, spremni da ih podijele i sa Vama

6. Usavršavanje kada god se za tim pojavi potreba

7. Vrijedan dodatak BusinessAcademy sertifikatu – sve vaše kompetence na jednom mjestu

8. Biznis plan + znanje kako da ga napravite

9. 50 vaučera za stručne seminare da postanete najbolji kandidat za posao

10. Radno iskustvo odmah po završetku školovanja

11. Paket vještina za vašu savršenu karijeru – Personal Development Program

12. Resursi za razvoj sopstvenog biznisa

13. Jedinstvena BusinessAcademy Android aplikacija za učenje na daljinu

 

 

 

 

 

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPISPrijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

UPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2018/19!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 303-527