• Home
  • Administrativno osoblje

Administrativno osoblje

Organizovan tim Visoke škole ITEP je tu da vam pruži sve potrebne informacije i efikasno riješi administrativne poslove. Biografije komunikativnog i sistematičnog administrativnog osoblja, kao i njihove kontakte, možete pogledati u nastavku.

 

Biografije administrativnog osoblja:

 

Dragan Todorović, sekretar

Dragan Todorović (2)

Dragan Todorović stekao je zvanje diplomiranog pravnika nakon završenog Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci. Na istom fakultetu je tokom studija bio član i predavač u Centru za retoriku „Institutio oratoria“. Dobitnik je nagrade publike za govor „Hljeba i igara“ na takmičenju u besjedništvu, kao i nagrade žirija za najboljeg govornika u kategoriji improvizovani govor.

 

 

Kontakt:

e-mail: dragan.todorovic@itep.edu.ba

Radna iskustva:

Predsjednik Studentskog saveza Pravnog fakulteta.
Član Disciplinske komisije Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.
Sekretar Studentskog saveza Pravnog fakulteta.
Član Skupštine Studentskog saveza Pravnog fakulteta.
Član Skupštine Studentske organizacije Univerziteta u Banjaluci.
Član Izvršnog odbora Studentske organizacije Univerziteta u Banjaluci.
Član Komisije za pravo Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjaluci.

Seminari:

Oktobarski pravnički dani, Banjaluka, 2012, 2013, 2014. i 2015. godine (u organizaciji Udruženja pravnika Republike Srpske i Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci).
Visoko obrazovanje i tržište rada, Banjaluka, 28. 10. 2015. (u organizaciji Univerziteta u Banjaluci, Grupe eksperata za reformu visokog obrazovanja u BiH i Erazmus+ kancelarije u BiH).
Fenomenologija incidenata počinjenih iz mržnje ili motivisanih predrasudom, Banjaluka, 10. 12. 2014. (u organizaciji Misije OEBS u BiH i Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci).
Učestvovao na mnogim radionicama, predavanjima i seminarima iz drugih oblasti društvenog spektra nauka (filozofija, politika, sociologija).

Daniela Vranješ, referent u studentskoj službi

Daniela Vranješ (1)

Zvanje diplomiranog ekonomiste Daniela Vranješ je stekla nakon završene Visoke škole ITEP u Laktašima. Trenutno radi na mjestu referenta studentske službe u Visokoj školi Dositej, gdje je zaposlena od 2011. godine. Pored toga, tokom dugogodišnje karijere sticala je brojna bogata iskustva, radeći na različitim odgovornim pozicijama.

 

 

Kontakt:

e-mail: daniela.vranjes@itep.edu.ba
tel: +387 51 585 300

Ljiljana Halič, referent u studentskoj službi

Ljiljana Halič (1)

Ljiljana Halič rođena je u Banjaluci gdje je završila srednju školu i stekla zvanje – mašinski tehničar. Nakon toga upisala je Visoku školu ITEP i dobila zvanje diplomiranog ekonomiste. Posjeduje dugogodišnje iskustvo na poziciji referenta studentske službe, gdje je angažovana od 2009. godine.

 

 

 

Kontakt:

e-mail:ljiljana.halic@itep.edu.ba
tel: +387 51 585 300

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPISPrijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

UPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2017/18!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: +387 (51) 851 400