• Home
  • Steknite međunarodne diplome i sertifikate

Steknite međunarodne diplome i sertifikate

Školovanje na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo donosi vam širok spektar praktičnih znanja, ali i cijenjenu i priznatu diplomu sa zvanjem ekonomiste, to jest diplomiranog ekonomiste. Pored toga, dobijate i besplatno profesionalno usavršavanje na BusinessAcademy, čime stičete mogućnost da polažete za Cambridge International i niz drugih sertifikata, priznatih svuda u svijetu.

Diploma Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo 

Na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo školovaćete se za najtraženije pozicije u oblasti biznisa po usvojenim studijskim programima za trogodišnji i četvorogodišnji studij.

  • Ekonomista (180 ECTS bodova)
  • Diplomirani ekonomista (240 ECTS bodova)

Prije nego što se odlučite o programu studija koji ćete upisati željeli bismo da znate da vam obe varijante studija donose diplomu.

Studenti po četvorogodišnjem programu dobijaju diplomu već po završetku treće godine koja ima svoju vrijednost bez obzira da li će uspješno završiti i četvrtu godinu studija i steći novu diplomu. Isto tako, i svaki student koji završi trogodišnji program studija dobija priznatu diplomu, ali i mogućnost da upiše četvrtu godinu studija i stekne pravo na diplomu za četvorogodišnji program.

Pročitajte više o diplomama Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

Sertifikati prestižnih edukativnih i poslovnih institucija koje  dobijate profesionalnim usavršavanjem na BusinessAcademy :

Svaki od sertifikata koje potpuno besplatno možete steći na BusinessAcademy predstavljaće vrijednu dopunu vašoj diplomi Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i otvoriti vam neslućene poslovne mogućnosti.

Vrednost profesionalnog usavršavanja na BusinessAcademy zasniva se na brojnim članstvima i partnerstvima sa najvećim svjetskim edukativnim i poslovnim institucijama. To je garancija kvaliteta školovanja, ali i način da se dođe do sertifikata koji otvaraju sva vrata u razvoju karijere.

Neke od institucija i edukativnih ustanova čije sertifikate možete steći profesionalnim usavršavanjem na BusinessAcademy su i: European Council for Business Education, EDEN – European Distance and E-learning Network, British Council Preparation Centre, ECDL (European Computer Driving Licence), International Qualifications Network IQN, Chartered Institute of Marketing (CIM) itd.

Pročitajte više o sertifikatima koje možete steći uspešnim završetkom besplatnog profesionalnog usavršavanja.

 

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPISPrijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

UPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2018/19!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 303-527