• Home
  • Diplome i sertifikati

Diplome i sertifikati

Školovanje na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo donosi vam širok spektar praktičnih znanja, ali i cijenjenu i priznatu diplomu sa zvanjem diplomiranog ekonomiste, ili diplomiranog inženjera računarstva i informatike. Pored toga, po završetku programa Poslovna ekonomija i preduzetništvo dobijate i besplatno profesionalno usavršavanje na BusinessAcademy, čime stičete mogućnost da polažete za Cambridge International i niz drugih sertifikata, priznatih svuda u svijetu.

Diplome Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo 

diploma dositejNa Visokoj školi ITEP školovaćete se za najtraženije pozicije u oblasti IT-ja, ili ekonomije po usvojenim studijskim programima za trogodišnji i četvorogodišnji studij.

Studijski program Poslovna ekonomija i preduzetništvo:

  • Diplomirani ekonomista (180 ECTS bodova) – trogodišnji studij.
  • Diplomirani ekonomista (240 ECTS bodova) – četvorogodišnji studij.

Studijski program Računarske i informacione tehnologije:

  • Diplomirani inženjer računarstva i informatike (240 ECTS bodova) – četvorogodišnji studij.

Prije nego što se odlučite o programu studija koji ćete upisati, željeli bismo da znate da vam obje varijante studija donose diplomu.

Studenti koji se odluče za studiranje po programu Računarske i informacione tehnologije do priznate diplome dolaze isključivo nakon uspješno završene četvrte godine studija. S druge strane studenti po četvorogodišnjem programu Poslovne ekonomije i preduzetništva dobijaju diplomu (180 ECTS bodova) već po završetku treće godine.

Ova diploma ima svoju vrijednost bez obzira da li će student uspješno završiti i četvrtu godinu studija i steći novu diplomu (240 ECTS bodova). Isto tako, i svaki student koji završi trogodišnji program studija dobija priznatu diplomu, ali i mogućnost da upiše četvrtu godinu ovih studija i stekne pravo na diplomu za četvorogodišnji program.

Pročitajte više o diplomama Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

Sertifikati prestižnih edukativnih i poslovnih institucija koje dobijate profesionalnim usavršavanjem na BusinessAcademy 

diplome i sertifikati dositejSvaki od sertifikata koje potpuno besplatno možete steći na BusinessAcademy predstavljaće vrijednu dopunu vašoj diplomi Visoke škole za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i otvoriti vam neslućene poslovne mogućnosti.

Vrijednost profesionalnog usavršavanja na BusinessAcademy zasniva se na brojnim članstvima i partnerstvima sa najvećim svjetskim edukativnim i poslovnim institucijama. To je garancija kvaliteta školovanja, ali i način da se dođe do sertifikata koji otvaraju sva vrata u razvoju karijere.

Neke od institucija i edukativnih ustanova čije sertifikate možete steći profesionalnim usavršavanjem na BusinessAcademy su: European Council for Business Education, EDEN – European Distance and E-learning Network, British Council Preparation Centre, ECDL (European Computer Driving Licence), International Qualifications Network IQN, Chartered Institute of Marketing (CIM) itd.

Pročitajte više o sertifikatima koje možete steći uspješnim završetkom besplatnog profesionalnog usavršavanja.

 

Uputstva za uspješnu poslovnu karijeru

Pripremili smo vam knjigu sa savjetima za poslovni uspjeh, napredovanje i visoku zaradu, bez obzira čime se bavite. Preuzmite knjigu »


UPISNI ROK JE OTVOREN!

UPISPrijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

UPISNI ROK JE OTVOREN!

Postani dio generacije 2018/19!

Prijavi se i obezbijedi svoje mjesto na vrijeme »

Za sve informacije pozovite: 051/ 303-527